Μαντούδι Ευβοίας: Ψάχνουν να βρουν αυτόν που σκότωσε με φόλα τον σκυλάκο Ρεξ, που ήταν η μασκότ

September 12, 2021

Μαντούδι Ευβοίας: Ψάχνουν να βρουν αυτόν που σκότωσε με φόλα τον σκυλάκο Ρεξ, που ήταν η μασκότ

Διαφ.




Δυστυχώς η χώρα μας απέχει πολύ από τα πολιτισμένα κράτη στα οποία κάποιος δεν τολμάει εύκολα να κάνει κάτι σε βάρος των ζώων, και κυρίως των απροστάτευτων ζώων. Δεν λέμε ότι δεν γίνονται και εκεί άσχημα περιστατικά αλλά υπάρχει η τιμωρία, εφαρμόζεται ο νόμος. Σε εμάς δυστυχώς δεν εφαρμόζεται γιατί κανείς, αν και γνωρίζει, δεν μιλάει και δεν καταγγέλλει τον ένοχο χωρίς να καταλαβαίνει ότι γίνεται συνένοχος σε αυτό που διαπράχτηκε.




Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο νεκροταφείο αδέσποτων ζώων, τα οποία πεθαίνουν από φόλες, τροχαία, κακοποιήσεις. Οι φόλες έχουν γίνει σπορ. Έχουν γίνει καθημερινή πρακτική σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα χωριά μας. Σε όλα τα μέρη της χώρας μας.

Ένα τέτοιο θλιβερό περιστατικό έγινε αυτές τις μέρες και στο Μαντούδι Εύβοιας, όπου ένα επικίνδυνος κάτοικος σκότωσε με φόλα τον καλόκαρδο σκυλάκο Ρεξ, ένα υπέροχο σκυλάκι που είχε υιοθετήσει ένα φαρμακείο και ήταν η μασκότ του χωριού. Κάποιος όμως αποφάσισε να τον σκοτώσει. Και κανείς μέχρι τώρα δεν αποφάσισε να μιλήσει και να δείξει τον ένοχο ώστε να τιμωρηθεί.

Αν κάποιος είδε ή γνωρίζει κάτι για αυτό το περιστατικό, ας ενημερώσει το αστυνομικό τμήμα στο 2227023333. Μιλήστε. Μη γίνεστε συνένοχοι.



Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]



Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: