Δυστυχώς δεν τα κατάφερε το κυνηγόσκυλο που βρέθηκε κοκαλιασμένο και σε άθλια κατάσταση στις Σέρρες

September 15, 2021

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε το κυνηγόσκυλο που βρέθηκε κοκαλιασμένο και σε άθλια κατάσταση στις Σέρρες

Διαφ.

Διαφ.

Ένα δυσάρεστο νέο διαβάζουμε στη σελίδα του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών ΦΟΣ. Ένα νέο που δεν θέλαμε να συμβεί αν και όλοι το φοβόμασταν. Δυστυχώς ο Ιωσήφ, το άτυχο κυνηγόσκυλο, που βρέθηκε κοκαλιασμένο και σε άθλια κατάσταση να μην μπορεί να περπατήσει στην Οινούσα των Σερρών “έφυγε” τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δεν μπόρεσε να ζήσει. Δεν μπόρεσε να φύγει από τη μοίρα που του όρισε ένας απάνθρωπος όταν τον πετούσε σαν σκουπίδι. Βρέθηκε κοκαλιασμένο και σε άθλια κατάσταση κυνηγόσκυλο στις Σέρρες – Άλλη μία εγκατάλειψη (Εικόνες- Βίντεο) – Petpet.news

Ο Ιωσήφ ήταν ανεπιθύμητος πλέον σε αυτόν που τον είχε. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις. Το πιθανότερο είναι να πετάχτηκε από κυνηγό. Καθημερινά σε όλη την Ελλάδα τα ίδια και τα ίδια. Οι κυνηγοί υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους. Είναι φανατικοί και απόλυτοι. Ο Ιωσήφ δεν είχε κανένα δικαίωμα. Μόνο υποχρεώσεις. Να ζει για να κυνηγάει σε όλη του τη ζωή. Όταν δεν κυνηγούσε, το πιθανότερο είναι να ήταν δεμένος έξω στο κρύο και τη ζέστη. Και όταν αρρώστησε, όταν σταμάτησε να έχει την ικανότητα του κυνηγού, πετάχτηκε στο δρόμο. Έτσι απλά.

Οι εθελοντές του ΦΟΣ Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους να τον σώσουν. Όμως ήταν πλέον αργά για αυτόν. Τουλάχιστον ο σκυλάκος έφυγε σε ένα κρεβάτι. Ένιωσε για λίγο την αγάπη και τη θαλπωρή που τόσο στερήθηκε. Σύμφωνα με την ανάρτησή τους όσοι έδωσαν χρήματα για αυτόν μπορούν να τα πάρουν πίσω. Ή να τα αφήσουν για άλλο σκυλάκι, αν επιθυμούν.

Εμείς γνωρίζουμε το πόσα ζώα σώζουν. Μπορείτε άλλωστε να τα δείτε στη σελίδα τους. Είναι σίγουρο ότι με αυτά τα χρήματα θα προσπαθήσουν να σώσουν ένα άλλο ή να τα βάλουν για κάποιο άλλο που έσωσαν και δεν τα είχαν.

Στον Ιωσήφ ζητάμε όλοι συγνώμη.

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ


Πηγή

Διαβάστε επίσης: