Ο άνθρωπος που έσωσε δύο λιοντάρια πριν από επτά χρόνια επιστρέφει και τα συναντά πρόσωπο με πρόσωπο

June 23, 2022

Ο άνθρωπος που έσωσε δύο λιοντάρια πριν από επτά χρόνια επιστρέφει και τα συναντά πρόσωπο με πρόσωπο

Διαφ.
Μια μέρα, ενώ δούλευε στο πάρκο των λιονταριών στη Νότια Αφρική, είδε μια μητέρα λιοντάρι να απέρριπτε δύο από τα νεογέννητα λιοντάρια της. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να φοβήθηκαν να πλησιάσουν το ζευγάρι, αλλά τα ένστικτα του Κέβιν του έλεγαν διαφορετικά, γράφει ο Joe Kahlo από το kingdomstv.com
Αποφάσισε να τους σώσει και πολύ σύντομα έγιναν ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής του.

Ο στόχος στο κέντρο ήταν να μεγαλώσουν αυτά τα μικρά με τρόπο που να σημαίνει ότι θα μπορούσαν να μεγαλώσουν σε ενήλικες που λειτουργούν πλήρως χωρίς ανθρώπινη βοήθεια.

Επτά χρόνια μετά, ο Κέβιν αποφάσισε ότι επρόκειτο να επισκεφθεί το ζευγάρι, που ονομαζόταν Μεγκ και Άμι, και όπως ήταν φυσικό ήταν νευρικός για την αντίδρασή τους.

Είχε περάσει πολύς καιρός από τότε είχαν δει ο ένας τον άλλον και δεν ήταν σίγουρος αν θα τον θυμόντουσαν.Ο Κέβιν αποφάσισε να πλησιάσει τα λιοντάρια χωρίς δισταγμό, και ευτυχώς για εμάς, κατέγραψε τη συνάντηση με μια GoPro.

Ενώ ένα από τα λιοντάρια βρισκόταν δίπλα στο νερό, αποφάσισε να πηδήξει και να την πλησιάσει φωνάζοντας το όνομά της.

Αυτό που συνέβη στη συνέχεια ήταν πραγματικά απίστευτο, μόλις συνειδητοποίησε ποιος ήταν ο Κέβιν , πήδηξε κατευθείαν στο νερό και αγκάλιασε τον Κέβιν με μια αγκαλιά. θα έχουν πάντα αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι χώρια.

Δείτε την εκπληκτική στιγμή στο παρακάτω βίντεο:Τι καταπληκτική ιστορία!

Ο Kevin, επίσης γνωστός όπως ο «ψίθυρος των λιονταριών», ίδρυσε επίσης το «Κέβιν Ρίτσαρντσον Άγριας Ζωής Sanctuary», το οποίο είναι ένα καταφύγιο 3.000 λιονταριών στην αφρικανική σαβάνα. Φιλοξενεί 26 λιοντάρια διαφορετικών ηλικιών, πολλά όπως η Μεγκ και η Έιμι, που γνώριζε από μικρά.

Αρχικά εμφανίστηκε στο: apost.com
Πηγή

Διαβάστε επίσης: