Έκκληση για βοήθεια, οικονομική, φάρμακα, υποσέντονα, για την ανάπηρη Μπουμπού που τη χτύπησαν και την πέταξαν να πεθάνει

July 4, 2022

Έκκληση για βοήθεια, οικονομική, φάρμακα, υποσέντονα, για την ανάπηρη Μπουμπού που τη χτύπησαν και την πέταξαν να πεθάνει

Διαφ.

Η ιστορία της σκυλίτσας Μπουμπού-Πρινσέσα είναι μια πονεμένη ιστορία ενός αδέσποτου ζώου που βρέθηκε βασανισμένο στο δρόμο.
Η Μπουμπού χτυπήθηκε σε ένα επαρχιακό δρόμο και πετάχτηκε σε χωράφι για να πεθάνει. Προσπαθούσε να περπατήσει αλλά ήταν αδύνατον από το χτύπημα. Ένα κουταβάκι που δεν είχε καμιά ελπίδα επιβίωσης καθώς οι περισσότεροι που την είχαν δει την είχαν προσπεράσει.
Για το παράλυτο αυτό μωράκι στήθηκε γέφυρα σωτηρίας ώστε να φτάσει στα χέρια των εθελοντών του Σωματείου ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων στην Αθήνα, οι οποίοι το μετέφεραν στον κτηνίατρο.
Η κατάστασή της ήταν σοβαρή. Για μήνες υποβαλλόταν σε πολύ δύσκολα και πολύωρα χειρουργεία ώστε να μπορέσουν οι άνθρωποι που την ανέλαβαν να την κάνουν να σταθεί στα πόδια της και να μη μείνει ανάπηρη. Κάποια στιγμή περπάτησε αλλά δυστυχώς αυτό δεν είχε συνέχεια καθώς γύρισε στην προηγούμενη κατάστασή της. Αμέτρητες προσπάθειες ώστε να ενεργοποιηθούν σημεία στο νωτιαίο της μυελό. Οι εξετάσεις αμέτρητες. Ακτινογραφίες, μαγνητικές, εντατικές φυσικοθεραπείες, φροντίδα, αγάπη και ένας ατελείωτος αγώνας να κερδίσει και πάλι τη ζωή. Ο αγώνας των εθελοντών τεράστιος. Το ίδιο όμως και τα έξοδα.
Δεκαοχτώ μήνες μετά η σκυλίτσα παλεύει απίστευτα. Το 3ο χειρουργείο για να περπατήσει καλύτερα και να μην τρυπηθεί ο νωτιαίος μυελός δεν πήγε καλά. Ιατρικό λάθος που ποτέ ο κτηνίατρος δεν παραδέχτηκε.
Παράλυτη και με το σύνδρομο Άντισον η Μπουμπού θέλει να ζήσει. Το ίδιο και οι άνθρωποι που δεν έφυγαν ούτε λεπτό από δίπλα της. Δεν ήθελαν να της κάνουν ευθανασία όπως θα έκαναν πολλοί.
Μια γυναίκα, η Ερωφίλη, αποφάσισε να φιλοξενήσει την ταλαιπωρημένη σκυλίτσα, η οποία έχει και το καροτσάκι της.
Όμως ένα τέτοιο ζώο χρειάζεται πολλά. Τα μηνιαία έξοδα συντήρησής του είναι τεράστια. Ιατρικές εξετάσεις, πρωτεϊνούχες τροφές, φαρμακευτικά αναλώσιμα, αλοιφές, υποσέντονα και πολλά άλλα. Η εθελόντρια δεν μπορεί να ανταπεξέρθει. Είναι λογικό. Μόνο και μόνο που ανέλαβε ένα τέτοιο ζώο είναι υπέροχο. Μια πράξη υπέρβασης.
Ας τη βοηθήσουμε όλοι, όπως μπορούμε. Με όποιον από τους πιο πάνω τρόπους θέλετε.
Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5067-063185-715
IBAN: Gr50 0172 0670 0050 6706 3185 715
Δικαιούχος: Φίλοι Ζώων και Ανθρώπων
Αιτιολογία: Δώρο σε ΜΠΟΥΜΠΟΥ

Εναλλακτικά: Paypal
Filoizoon@yahoo.gr
Μένουμε ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ
Όσο το επιτρέψει η ΖΩΗ…

ΦΙΛΟΙ ΖΩΩΝ & Ανθρωπων – Φιλοζωικό & Φιλανθρωπικό Σωματείο Εθελοντων 

Δείτε το συγκινητικό βίντεο 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: