Επικpίνουν Έναν Άνδρα Που Προσποιήθηκε 'Οτι Πνίγεται Για να Δει την Αντίδραση του Σκύλου του: “Η Απόγνωσή του Είναι Φρικτή”

August 10, 2022

Επικρίνουν Έναν Άνδρα Που Προσποιήθηκε 'Οτι Πνίγεται Για να Δει την Αντίδραση του Σκύλου του: “Η Απόγνωσή του Είναι Φρικτή”

Διαφ.



Όπως φαίνεται, ο νεαρός ήθελε να δει αν ο σκύλος του θα τον βοηθήσει, υποθέτοντας ότι κινδύνευε, αλλά η ενέργεια δεν άρεσε στους χρήστες του Διαδικτύου. «Είναι φρικτό να βλέπεις πώς απελπίζεται και υποφέρει», είπαν.




Διάφορα ζώα έχουν δείξει στο παρελθόν ότι θα έκαναν τα πάντα για τους ιδιοκτήτες τους και ότι η αγάπη είναι τόσο μεγάλη και άνευ όρων που θέτουν ακόμη και τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να δούμε ότι ένας άντρας ήθελε να αποτυπώσει πώς θα αντιδρούσε το σκυλάκι του όταν νόμιζε ότι πνίγεται σε μια πισίνα. Έτσι ζήτησε από κάποιον άλλο να τον πετάξει με το ζόρι στο νερό. Το σκυλάκι, που φαίνεται να είναι βελγικός βοσκός, είδε όλη αυτή τη σκηνή από τον δεύτερο όροφο και, τρομαγμένο, άρχισε να γαβγίζει για να ειδοποιήσει τους άλλους για το τι συνέβαινε.

Έτρεξε γρήγορα προς την πισίνα, περνώντας μπροστά από μερικά δωμάτια του σπιτιού που ανακαινίζονταν. Ανέβηκε με προσπάθεια στην εξέδρα όπου βρισκόταν η πισίνα και χωρίς να το σκεφτεί λεπτό πήδηξε στο νερό για να σώσει τον αγαπημένο του ιδιοκτήτη που κινδύνευε, πετυχαίνοντας έτσι να σταθεί στο πλάι της πισίνας και ότι η ζωή του δεν απειλείται.



Ο ιδιοκτήτης του χάρηκε όταν είδε όλα όσα έκανε ο σκύλος του για να δείξει την αγάπη και την πίστη του.

Οι εικόνες κυκλοφόρησαν σύντομα μέσω του ViralHog στο Facebook, όπου η σειρά έγινε viral και έφτασε σε περισσότερες από 21 εκατομμύρια προβολές. Ωστόσο, οι χρήστες του Διαδικτύου δεν πίστευαν ότι αυτή ήταν μια καλή πράξη λόγω του άγχους του σκύλου όταν σκέφτηκε ότι ο ιδιοκτήτης του πνιγόταν πραγματικά και ότι θα μπορούσε να πεθάνει, υποδεικνύοντας επίσης ότι αυτό ήταν εντελώς περιττό, καθώς θα μπορούσε να κινδύνευε προσπαθώντας να σώσει.



«Είναι απαραίτητο να τον τρομάξουμε έτσι; Αν έχεις σκύλο , δεν πρέπει ποτέ να αμφιβάλλεις για την πιστότητά του» , «Τι χρειάζεται να τρομάξεις και να αγχώσεις τον γούνινο, φαντάσου να πηδούσε από ψηλά στην απόγνωσή του », «Καημένο μικρό. Είναι φρικτό να βλέπεις πώς απελπίζεται και υποφέρει» , είναι μερικά από τα σχόλια που φαίνονται στο δημοσίευμα.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: