Εργαζόμενος σώζει απο βέβαια θάνατο σκύλο που είχε πέσει στις ράγες σιδηροδρομικού σταθμού και το διαδίκτυο χειροκροτά

November 19, 2022

Εργαζόμενος σώζει απο βέβαια θάνατο σκύλο που είχε πέσει στις ράγες σιδηροδρομικού σταθμού και το διαδίκτυο χειροκροτά

Διαφ.

Σαρώνει στο διαδίκτυο το βίντεο από το TikTok που δείχνει έναν σκύλο που είναι εγκλωβισμένος στις ράγες του σιδηροδρομικού σταθμού ο οποίος σώζεται από έναν άνθρωπο που δουλεύει εκεί.

Ο Paul Hawthorne, ένας εργαζόμενος στο σιδηροδρομικό σταθμό στο Leagrave, στο Ηνωμένο Βασίλειο, είδε το αποπροσανατολισμένο κουτάβι να προσπαθεί να βγει μόνο του και ήξερε ότι έπρεπε να τον σώσει.

Το περιστατικό διάσωσης του σκύλου που έπεσε στις ράγες του τρένου

Αυτός ο υπάλληλος έχει επαινεθεί για την ηρωική του δράση: έσωσε ένα κουτάβι στις γραμμές του τρένου πριν φτάσει το τρένο. Το κουταβάκι, που το είχε σκάσει από το σπίτι, δεν μπορούσε να βγει από εκεί. Τότε ήταν που ο Paul Hawthorn , ο οποίος έκανε τη βάρδια του τη Δευτέρα το πρωί ως συνήθως, αντιλήφθηκε την κατάσταση.

Οι άνθρωποι που ήταν εκεί άρχισαν να πανικοβάλλονται , γιατί δεν ήξεραν πώς να βοηθήσουν το αγοράκι που, απελπισμένο, πήγαινε από το ένα μέρος στο άλλο προσπαθώντας να βρει διέξοδο. Ευτυχώς, ο Paul έδρασε πολύ γρήγορα και έσωσε τον γούνινο από ένα τρομερό τέλος. Η απίστευτη στιγμή απαθανατίστηκε στην κάμερα και αργότερα ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα, όπου έγινε γρήγορα viral.

Η δήλωση του ανθρώπου που έσωσε τον σκύλο

Σχετικά με την κατάσταση, ο Paul λέει: « Ο χειρότερος φόβος μου έγινε πραγματικότητα όταν ο σκύλος πήδηξε στις γραμμές του τρένου. Έτσι σκέφτηκα, “τι πρέπει να κάνω;” και τότε ήταν που θυμήθηκα όλη μου την προπόνηση. Είπα στον σηματοδότη να προειδοποιήσει τους αγωγούς του τρένου, οπότε επιβράδυναν σε περίπτωση που έπρεπε να φρενάρουν .»

Ωστόσο, οι εργαζόμενοι στο εργοτάξιο δεν επιτρέπεται να κατέβουν στις πίστες, έτσι ο Paul έπρεπε να χρησιμοποιήσει την εφευρετικότητά του. Ο άντρας χρησιμοποίησε ένα κρουασάν για να δελεάσει το κουτάβι στην άκρη του δρόμου και να το αρπάξει: « Δεν μπορούσα να το αφήσω να φύγει, γιατί θα είχε ελευθερωθεί ξανά, οπότε τον κράτησα μέχρι που δύο άνθρωποι ήρθαν να το αρπάξουν από τα πόδια .”

Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη στιγμή:

@getinthebarth People dump dogs at stations like this all the time ???? for every evil person there is a kind hearted one #hero #doglove #rescue ♬ Arcade – Duncan Laurence

Ο Paul πήγε το κουτάβι στο δωμάτιο του προσωπικού, όπου το τράβηξε μια φωτογραφία και τη μοιράστηκε στα social media για να προσπαθήσει να εντοπίσει τους κηδεμόνες του μικρού. Σε μόλις δύο ώρες, οι ανήσυχοι ανθρώπινοι γονείς του κουταβιού έφτασαν στο σταθμό Leagrave στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξηγώντας ότι ο σκύλος είχε φύγει από το σπίτι. Σύμφωνα με τον εργαζόμενο, η ανθρώπινη μητέρα του γούνινου ήταν πολύ ευγνώμων, ακόμη και έκλαιγε από συγκίνηση. Αυτός ο άνθρωπος είναι πραγματικά ένας ήρωας χωρίς κάπα .


Πηγή

Διαβάστε επίσης: