Σκυλίτσα αρνείται να εγκαταλείψει την καλύτερη της φίλη τη στιγμή της υιοθεσίας της και συγκινεί το διαδίκτυο

November 20, 2022

Σκυλίτσα αρνείται να εγκαταλείψει την καλύτερη της φίλη τη στιγμή της υιοθεσίας της και συγκινεί το διαδίκτυο

Διαφ.

Η συγκινητική ιστορία δύο σκύλων που έγιναν αχώριστες και όταν ήρθε η ώρα να υιοθετηθεί η μία αρνήθηκε να εγκαταλείψει την καλύτερη της φίλη.

Οι δυο τους είναι στενοί φίλοι και δεν σκοπεύουν να χωρίσουν

Η Lucy και η Sully, που γνωρίστηκαν στο καταφύγιο και έγιναν γρήγορα οι καλύτερες φίλες, έχουν έναν απίστευτο δεσμό, που δημιουργήθηκε κυρίως από αμοιβαία πίστη. Τοποθετήθηκαν μαζί σε ανάδοχη φροντίδα ενώ έψαχναν για μόνιμη κατοικία. Μια μέρα ένας υιοθετητής εμφανίστηκε για τη Λούσι , αλλά η γυναίκα έπρεπε να υιοθετήσει και τα δύο σκυλιά, καθώς ο χωρισμός τους δεν ήταν επιλογή .

Δεν είναι σαφές πώς έγιναν οι δύο καλύτεροι φίλοι ή ποια ήταν η ιστορία τους στο καταφύγιο, αλλά η Λούσι είναι αυτή που έφυγε από το καταφύγιο όταν ήταν λίγο χρονών και ο Σάλι έφτασε όταν ήταν απλώς κουτάβι. Από εκεί και πέρα ​​τα πήγαιναν πολύ καλά. Επίσης, για μια στιγμή, η Λούσι φάνηκε να είναι η μητέρα της Σάλι , δημιουργώντας έναν άρρηκτο δεσμό μεταξύ των δύο.

Η γυναίκα που ενδιαφέρεται για τη Lucy, Alaina Brinton, είχε χάσει πρόσφατα τον ηλικιωμένο σκύλο της και ήταν έτοιμη να υιοθετήσει ένα νέο σκυλί λίγους μήνες αργότερα. Ενδιαφερόταν πολύ για τη Λούσι, οπότε επικοινώνησε με το καταφύγιο για να γνωρίσει τον σκύλο και αυτό έκανε, ήρθε στο καταφύγιο για να τη συναντήσει.

Αυτό που δεν περίμενε ήταν ότι η Λούσι είχε έναν καλύτερο φίλο που δεν ήταν έτοιμη να αφήσει πίσω της. Το προσωπικό του καταφυγίου της είπε ότι τα δύο σκυλιά είχαν τοποθετηθεί μαζί σε ανάδοχη φροντίδα και ότι ήταν καλύτερο για εκείνη να συναντήσει και τον άλλο σκύλο. Η Alaina σκέφτηκε ότι δεν θα έβλαπτε κανέναν, έτσι αποφάσισε να γνωρίσει και τη Sully .

Οι δύο φίλοι υιοθετήθηκαν μαζί

Τα δύο σκυλιά υιοθετήθηκαν λοιπόν από αυτή την καταπληκτική γυναίκα, η οποία αποφάσισε να μην τερματίσει τη φιλία που είχαν. Ήρθαν στο σπίτι της. Τακτοποιήθηκαν μαζί και ανακάλυψαν τη νέα τους ρουτίνα ως ομάδα. Το ότι ήταν μαζί τους διευκόλυνε να προσαρμοστούν στο νέο τους σπίτι, παρόλο που ήταν πολύ νευρικοί και η αλλαγή τους φαινόταν τρομακτική.

Η Lucy και η καλύτερή της φίλη υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον σε όλα, περπατούν μαζί, κοιμούνται μαζί και όταν ο ένας χρειάζεται στοργή , ο άλλος είναι εκεί για ένα ή δύο γλειψίματα. Είναι ακόμα μαζί , φροντίζοντας ο ένας ο άλλος να είναι καλά και τώρα έχουν μια υπέροχη νέα ζωή χωρίς να είναι χώρια.

Η Alaina είπε πρόσφατα ότι η Lucy είχε φύγει από το σπίτι μια μέρα, είχε χαθεί και ως εκ τούτου επέστρεψε στο καταφύγιο, πιθανώς να μην θυμάται ότι δεν ήταν το σπίτι της. Το θετικό είναι ότι η Sully δεν την ακολούθησε, δείχνοντας ότι παρ’ όλα αυτά, και οι δύο κάνουν πράγματα χωριστά , παρόλο που λατρεύουν ο ένας τον άλλον.

Η Λούσι και η Σάλι έφερναν η μία στην άλλη παρηγοριά στο καταφύγιο πριν από όλα αυτά τα χρόνια και βοήθησαν η μία την άλλη στις δύσκολες στιγμές. Σήμερα, εξακολουθούν να είναι τόσο κοντά όσο ποτέ και να περιηγούνται τη ζωή δίπλα δίπλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: