Τετράποδη ληστεία: Σκυλιά μπαίνουν σε μαγαζί, κλέβουν ένα παιχνίδι και φεύγουν τρέχοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

November 20, 2022

Τετράποδη ληστεία: Σκυλιά μπαίνουν σε μαγαζί, κλέβουν ένα παιχνίδι και φεύγουν τρέχοντας (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαφ.

Το υπαίθριο Oasis Mall στην πόλη της Αλικαρνασσού της Τουρκίας φιλοξενεί πολλά εστιατόρια και καταστήματα. Ανάμεσά τους είναι και το κατάστημα παιχνιδιών Armagan.

Πρόσφατα στο κατάστημα αυτό έγινε μια ληστεία, την οποία οργάνωσαν και πραγματοποίησαν…τρία αδέσποτα σκυλιά. Τη ληστεία κατέγραψε η κάμερα του καταστήματος και ο ιδιοκτήτης όταν την είδε, δεν πίστευε στα μάτια του.

Μια μικρή ομάδα σκυλιών, τρία, όπως θα δείτε και πιο κάτω στο βίντεο, αφίχθη έξω από το κατάστημα. Μόλις άνοιξε η αυτόματη πόρτα, ο αρχηγός μπήκε μέσα κανονικά και χωρίς να φοβάται κάτι. Αμέσως μετά μπαίνει και ο δεύτερος σκύλος μέσα.  Λίγο πιο διστακτικός. Ο τρίτος μάλλον κρατούσε τσίλιες. Τότε ο αρχηγός εξαφανίζεται από την κάμερα καθώς τρέχει κάπου μέσα.

Και ξαφνικά τον βλέπουμε να έχει πάρει κάτι στο στόμα και μαζί με την υπόλοιπη συμμορία να τρέχουν να φύγουν από το κατάστημα.

Τι πήρε; Ένα βελούδινο ψεύτικο ζωάκι, όπως θα δείτε πιο κάτω στη φωτογραφία.

Σε μια συνέντευξη μετά την κλοπή, ο υπάλληλος Faruk Can είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα σκυλιά «στοχοποιούν» το κατάστημα. Στο παρελθόν τα έδιωχναν πριν προλάβουν να φύγουν με κάτι. Αυτή τη φορά, ήταν πιο οργανωμένοι. Περίμεναν την τέλεια στιγμή για να χτυπήσουν.  Ο Can δηλώνει με χαμόγελο ότι είναι περισσότερο εντυπωσιασμένος με τα σκυλιά παρά θυμωμένος.  Γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλά σκυλάκια.

Αυτό είναι το παιχνίδι που πήραν

παιχνίδι

ΒΙΝΤΕΟ????

Δείτε ΕΔΩ την …τετράποδη ληστεία

The Dodo – For Animal People


Πηγή

Διαβάστε επίσης: