Τρέλανε το Διαδίκτυο: Σκύλος βλέπει φοιτητή να αγοράζει φαγητό με λεφτά και κάνει το ίδιο με φύλλα δέντρων

November 22, 2022

Τρέλανε το Διαδίκτυο: Σκύλος βλέπει φοιτητή να αγοράζει φαγητό με λεφτά και κάνει το ίδιο με φύλλα δέντρων

Διαφ.

Νέγκρο: Το σκυλάκι της ιστορίας μας αντιγράφει τον φοιτητή που περιμένει στην σειρά του για να αγοράσει φαγητό και κάνει το ίδιο με φύλλα δέντρων. Οι άνθρωποι του πανεπιστημίου αγκάλιασαν το ζωάκι και το άφησαν να κυκλοφορεί ελεύθερο στο χώρο της σχολής, με τις εικόνες να γίνονται viral και να συγκινούν.

Νέγκρο: Το σκυλάκι στην Κολομβία που έγινε viral

Ο Νέγκρο ζει στο Ινστιτούτο Τεχνικής Εκπαίδευσης Μοντερέι στην Κολομβία. Ο σκύλος υιοθετήθηκε από το προσωπικό του πανεπιστημίου και κινείται ελεύθερα στο προαύλιο της σχολής. Μερικές φορές, οι φοιτητές του αγοράζουν μπισκότα από ένα ψιλικατζίδικο, αλλά μια μέρα ο Νέγκρο αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να σταματήσει να παρακαλάει για λιχουδιές και βρήκε ένα καλύτερο σχέδιο. Μετά από προσεχτική παρατήρηση αυτός ο έξυπνος σκύλος έκανε το αδιανόητο.

«Μια μέρα αυθόρμητα ήρθε με ένα φύλλο στο στόμα του και κουνούσε την ουρά του για να μας κάνει να καταλάβουμε ότι ήθελε ένα μπισκότο», ανέφερε η καθηγήτρια Άντζελα Γκαρσία Μπερνάλ.

Ξαφνιασμένη από την εξυπνάδα του σκύλου η γυναίκα δεν μπορούσε παρά να «πουλήσει» ένα μπισκότο στον Νέγκρο.

«Έρχεται να πάρει το μπισκότο του κάθε μέρα και πάντα πληρώνει με ένα φύλλο», ανέφερε ένας υπάλληλος του ψιλικατζίδικου.

«Ο έξυπνος Νέγκρο μας έχει αφήσει όλους άφωνους. Όταν το βλέπεις για πρώτη φορά, θέλεις να κλάψεις. Βρήκε έναν τρόπο να κάνει τον εαυτό του κατανοητό. Είναι πανέξυπνος», ανέφερε η Μπερνάλ.

Νέγκρο: Ο έξυπνος σκυλάκος που ζει στο πανεπιστήμιο

Ο Νέγκρο είναι ο έξυπνος σκύλος που ζει στο Ινστιτούτο Τεχνικής Εκπαίδευσης Μοντερέι στην Κολομβία.

Ο σκύλος υιοθετήθηκε από το προσωπικό του πανεπιστημίου και κινείται ελεύθερα στο προαύλιο της σχολής.

Ο Νέγκρο κατάφερε να εξασφαλίσει για τον εαυτό του απεριόριστη ποσότητα λιχουδιών, πληρώνοντας με φύλλα.

Αφού είδε τους φοιτητές να δίνουν κάτι σε αντάλλαγμα για τα μπισκότα, πήγε στο ψιλικατζίδικο της σχολής με ένα φύλλο στο στόμα του.

Φυσικά, κανένας δεν θα μπορούσε να αρνηθεί να πουλήσει στον Νέγκρο ένα μπισκότο.

Πλέον, οι υπάλληλοι του ψιλικατζίδικου επιτρέπουν στον Νέγκρο να αγοράζει λιχουδιές με φύλλα, αλλά μόνο μερικές φορές την ημέρα.

Ο πανέξυπνος σκύλους τους έχει αφήσει όλους άφωνους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: