Η πρόεδρος της ΠΦΠΟ Νατάσα Μπομπολάκη μίλησε με τους αρμόδιους και μας ενημερώνει για το ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών

December 31, 2020

Η πρόεδρος της ΠΦΠΟ Νατάσα Μπομπολάκη μίλησε με τους αρμόδιους και μας ενημερώνει για το ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών

Διαφ.



Μιλώντας με τους αρμόδιους για το ροτβάιλερ των Γλυκών Νερών η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, κ. Νατάσσα Μπομπολάκη μας ενημερώνει:




“Σημερινή μου επικοινωνία για το σκυλάκι με αρμοδίους. Το σκυλί φυσικά ζει. Είναι 8 ετών και θηλυκού γένους. Είναι φοβισμένο και είναι λογικό αυτό γιατί βρέθηκε απο τη μια στιγμή στην άλλη σε άλλο ξένο περιβάλλον. Εμείς ως Ομοσπονδία, όπως έχουμε ήδη πει, έχουμε ζητήσει γραπτώς απο την εισαγγελία Αθηνών να μας παραδοθεί το ζώο.

Για το τι ακριβώς συνέβη και τις συνθήκες θανάτου του μωρού, τραγικό γεγονός έτσι κι αλλιώς, αρμόδιοι φορείς να το ερευνήσουν είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη και θα πρέπει να τους εμπιστευόμαστε και καλό είναι να σταματήσουν οι εικασίες εκ μέρους μας.



Τέλος να πω ότι, όπως έχει καταργηθεί η θανατική ποινή για τους ανθρώπους εγκληματίες και μάλιστα για στυγερά εγκλήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων γίνονται εν πλήρη συνειδήσει, το ίδιο θα πρέπει να ισχύσει και για τα ζώα που στο κάτω κάτω δεν σκοτώνουν συνειδητά. Στη χώρα μας γίνονται κάθε χρόνο εκατοντάδες εγκλήματα, φόνοι, βιασμοί από ανθρώπους και κανένα ή σπάνια περιστατικό που σκύλος σκότωσε κάποιον άνθρωπο.

Ας μην εξαντλούμε όλη μας στην αυστηρότητα ορισμένοι στα ζώα. Καταστροφείς της ανθρωπότητας είμαστε εμείς όχι τα ζώα”



Πηγή



Διαβάστε επίσης: