Στην Ύδρα ο Δήμος μας κοροϊδεύει. Δεν ανοίγουν τις ομπρέλες που έβαλαν για τα μουλάρια και τα γαϊδουράκια

December 31, 2020

Στην Ύδρα ο Δήμος μας κοροϊδεύει. Δεν ανοίγουν τις ομπρέλες που έβαλαν για τα μουλάρια και τα γαϊδουράκια

Διαφ.



Την κατάσταση στα νησιά μας όσον αφορά τα μουλάρια και τα γαϊδουράκια τη γνωρίζουμε. Η απίστευτη κακοποίησή τους έχει ξεσηκώσει όχι μόνο τον κόσμο στη χώρα μας αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου.




Η Ύδρα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Τα γαϊδουράκια και τα μουλάρια στέκονται με τις ώρες κάτω από τον ήλιο στο λιμάνι περιμένοντας τους “πελάτες”. Το καλοκαίρι ο ήλιος είναι φριχτός. Και όμως όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν ήθελε να βάλει ένα στέγαστρο για αυτά τα δύστυχα ζώα που ξεροσταλιάζουν στην κυριολεξία κάτω από τον ήλιο. Αυτό είναι κακοποίηση. Δεν θέλει πολλή σκέψη για να το καταλάβουμε. Αλλά ποιος νοιάζεται εκεί στο νησί; Μάλλον κανείς.

Για την τοποθέτηση του στεγάστρου διαφωνεί η αρχαιολογική υπηρεσία. Θα χαλάσει την εικόνα του νησιού και τα λοιπά και τα λοιπά. Η εικόνα των ζώων που καίγονται στον ήλιο δεν χαλάει την εικόνα του νησιού;

Μετά από πολλές διαμαρτυρίες ο δήμος έβαλε ομπρέλες. Όχι στέγαστρο αλλά ομπρέλες. Είναι πιο σικ για το νησί. Στην αρχή τις άνοιγαν. Έλα που όμως δεν τις ανοίγουν πλέον εδώ και πολύ καιρό. Η δικαιολογία; Ότι φυσάει και μπορεί να τις πάρει ο αέρας ή να τις κουνήσει και να φοβηθούν τα γαϊδουράκια. Και τα ζώα συνεχίζουν να κάθονται κάτω από τον ήλιο. Όπως πριν.

Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε αν έχει αέρα. Συμπέρασμα; Ο Δήμος μας κοροϊδεύει.



Η ομάδα Γαϊδουράκια/Άλογα- Stop στην Εκμετάλλευση/Κακοποίηση δίνει αγώνα για αυτό. Μπείτε στη σελίδα τους και βοηθήστε τους όσο μπορείτε. Έστω και με κοινοποιήσεις.

Κείμενο Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

https://www.facebook.com/ΓαϊδούρακιαΆλογα-Stop-στην-εκμετάλλευσηκακοποίηση-210768562983740/



Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: