Υιοθετήθηκε ο Παντελής που βρέθηκε πριν από 5 χρόνια άσχημα κακοποιημένος και τυφλός

January 5, 2021

Υιοθετήθηκε ο Παντελής που βρέθηκε πριν από 5 χρόνια άσχημα κακοποιημένος και τυφλός

Διαφ.



H ιστορία του σκυλάκου Παντελή, από τις Σέρρες, είχε σοκάρει πριν από λίγα χρόνια. Ο Παντελής διασώθηκε από το Φιλοζωικό Όμιλο Σερρών, ΦΟΣ, όταν οι εθελοντές του τον είδαν στην οδό Φλέμινγκ να περιπλανιέται σε άθλια κατάσταση, τραυματισμένος θανάσιμα και δυστυχισμένος.




Σκυλί κυνομαχιών που πετάχτηκε στο δρόμο να πεθάνει, αφού τον καμάκωσαν με τρίαινα στο σώμα και το κεφάλι και έχασε το 90% της όρασής του, ο Παντελής περιθάλπτηκε και πήγε σε ειδικό χώρο του καταφυγίου της φιλοζωικής.

Οι εθελοντές όταν τον γνώρισαν καλύτερα, είδαν ένα απίστευτα τρυφερό σκυλί που αναζητούσε μόνο αγάπη. Μια αγάπη που δεν πήρε ποτέ του. Αντίθετα βίωσε τη χειρότερη ανθρώπινη πλευρά. Και όμως, παρά την απίστευτη κακοποίησή του, ο ίδιος ήταν χαρούμενος που τελικά σώθηκε.

Ο Παντελής έμεινε 5 χρόνια στο καταφύγιο. Η υιοθεσία του δύσκολη, σχεδόν αδύνατη. Ποιος δυστυχώς παίρνει ένα τέτοιο σκυλί; Παρόλα αυτά οι εθελοντές είχαν πεισμώσει και δεν σταμάτησαν ποτέ τις προσπάθειες να του βρουν την καλύτερη οικογένεια για να ζήσει τα υπόλοιπα χρόνια του σε ένα σπίτι όπου θα του δοθούν αγάπη και φροντίδα.

Και το θαύμα έγινε. Ο Παντελής άργησε αλλά βρήκε τον άνθρωπό του. Η Lynda από την Κεφαλονιά άκουσε την ιστορία του και δεν θέλησε να περιμένει ούτε ένα λεπτό. Μίλησε με τα παιδιά της φιλοζωικής και ζήτησε να υιοθετήσει τον Παντελή. Έτσι ο υπέροχος αυτός σκυλούκος πριν από λίγες μέρες ταξίδεψε για Κεφαλονιά, για το νέο του σπίτι. Εκεί θα κάνει τα πιο ευτυχισμένα Χριστούγεννα της ζωής του.

Μπράβο στη νέα του μαμά, τη Lynda. Μπράβο και στους ανθρώπους του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, ΦΟΣ, αλλά και όλους τους άλλους που βοήθησαν αυτά τα χρόνια να σταθεί αυτό το υπέροχο σκυλί στα πόδια του και να νιώσει για πρώτη φορά αγάπη.





πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: