Η πυροσβεστική Σαλαμίνας έσωσε σκυλάκι που ήταν πεταμένο και ετοιμοθάνατο στο δάσος

January 6, 2021

Η πυροσβεστική Σαλαμίνας έσωσε σκυλάκι που ήταν πεταμένο και ετοιμοθάνατο στο δάσος

Διαφ.
Ένα ετοιμοθάνατο εγκαταλελειμμένο σκυλάκι βρήκε αυτές τις μέρες η πυροσβεστική Σαλαμίνας στην περιοχή του δάσους στα Κανάκια. Και αντί να το αγνοήσουν, όπως θα έκαναν πολλοί συνάνθρωποί μας, το πήραν και το έσωσαν. Του έδωσαν νερό, φαγητό και ό,τι άλλο χρειάστηκε για να επιβιώσει μέσα σε αυτήν τη ζέστη. Αυτό όμως που χρειάζονται οι άνθρωποι της Ζωοφιλικής Σαλαμίνα...Ένα ετοιμοθάνατο εγκαταλελειμμένο σκυλάκι βρήκε αυτές τις μέρες η πυροσβεστική Σαλαμίνας στην περιοχή του δάσους στα Κανάκια. Και αντί να το αγνοήσουν, όπως θα έκαναν πολλοί συνάνθρωποί μας, το πήραν και το έσωσαν. Του έδωσαν νερό, φαγητό και ό,τι άλλο χρειάστηκε για να επιβιώσει μέσα σε αυτήν τη ζέστη.
Αυτό όμως που χρειάζονται οι άνθρωποι της Ζωοφιλικής Σαλαμίνας είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που θα το υιοθετήσει. Για να μπορούν οι εθελοντές να βοηθάνε περισσότερα ζώα. Βοηθήστε τους και εσείς.

Zoofiliki Salaminas θα δοθεί για υιοθεσία όποιος ενδιαφέρεται τηλ. 6938209651 https://www.facebook.com/Zoofiliki-Salaminas-1004273539667581/

Από εμάς ένα μεγάλο μπράβο.

Πηγή: petpet.newsΚάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: