Χριστουγεννιάτικο δώρο: Δύο πανέμορφα σπιτάκια για τα αδέσποτα έβαλε ο δήμος στο Σκαλοχώρι Λέσβου

January 14, 2021

Χριστουγεννιάτικο δώρο: Δύο πανέμορφα σπιτάκια για τα αδέσποτα έβαλε ο δήμος στο Σκαλοχώρι Λέσβου

Διαφ.

Ένα… χριστουγεννιάτικο δωράκι στα αδέσποτα ζωάκια έκανε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, ο οποίος τοποθέτησε σπιτάκια για αυτά. Πρόκειται για δυο πολύ όμορφα σπιτάκια, τα οποία μπήκαν στο χωριό Σκαλοχώρι Λέσβου, σε κεντρικό σημείο. Εκεί έβαλε επίσης τροφή και νεράκι.

Όπως μάλιστα βλέπουμε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σελίδα Skalochori Village, οι πρώτες ήδη γατούλες το έχουν επισκεφτεί. Δείτε την ανάρτηση:

“Μέσα στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, δύο σπιτάκια για τα αδέσποτα ζωάκια του χωριού ήρθαν να μας χαρίσουν την ελπίδα ότι, παρ’ όλες τις δυσκολίες, πάντα υπάρχει ελπίδα για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

????Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αντ/ρχο Ποιότητας ζωής και Πρασίνου κ. Ασανούλα Γιαννή που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε την πρωτοβουλία του κ. Κόνσουλα Δ. για τη δημιουργία κατασκευής σημείων σίτισης αδέσποτων????. Τα σπιτάκια για τα αδέσποτα (δύο στο σύνολο ) τοποθετήθηκαν σε κεντρικά σημεία του χωριού.

????????‍⬛Αγαπάμε τα ζώα γιατί τα ζώα είναι τα άλλα πλάσματα με τα οποία μοιραζόμαστε ένα κοινό σπίτι, τον πλανήτη μας.

Στη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας τα ζώα μας προσέφεραν περισσότερα από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο αυτό: μας έθρεψαν με το κρέας τους, μας ζέσταναν με το τρίχωμά τους, μας βοήθησαν να οργώσουμε τη γη, έγιναν φύλακές μας και φίλοι μας αχώριστοι. Ο Αριστοτέλης έλεγε πως “ότι τα ζώα ήρθαν στον κόσμο για χάρη των ανθρώπων”.  Facebook


Πηγή

Διαβάστε επίσης: