Έκκληση να βρεθεί αυτός που πυροβόλησε αδέσποτο γατούλη στα Παράκοιλα Λέσβου και τον τύφλωσε

January 19, 2021

Έκκληση να βρεθεί αυτός που πυροβόλησε αδέσποτο γατούλη στα Παράκοιλα Λέσβου και τον τύφλωσε

Διαφ.


Ρεκόρ κακοποιήσεων έχουμε στη χώρα μας από την αρχή του νέου χρόνου μέχρι σήμερα. Φόλες, δηλητήρια, πυροβολισμοί και ό,τι άλλο βάζει ο νους του κάθε άρρωστου ανθρώπου. Με το τελευταίο, τους πυροβολισμούς, έχουμε ασχοληθεί πολλές φορές και έχουμε κάνει έκκληση να παρέμβουν οι Αρχές. Τα περιστατικά όπου πυροβολούνται ζώα έχουν πλέον ξεφύγει. Όποιος δεν θέλει ένα ζωάκι βγαίνει έξω με την καραμπίνα και το πυροβολεί.  Τόσο απλά. Ανεξέλεγκτα, χωρίς να μιλάει κανείς και χωρίς κανείς να τιμωρείται.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και πριν από μερικές μέρες, την Τρίτη 20 Απριλίου, στα Παράκοιλα Λέσβου, όπου κάποιος επικίνδυνος συμπολίτης μας πυροβόλησε έναν αδέσποτο γατούλη. 

Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό κτηνιατρείο όπου οι ακτινογραφίες έδειξαν τι του είχε συμβεί. Δυστυχώς το μάτι του δεν μπόρεσε να σωθεί. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό,  παρακαλούμε ας επικοινωνήσει με την ΚΙΒΩΤΟ Μυτιλήνης  https://www.facebook.com/Κιβωτος-Μυτιληνη-Kivotos-Mytilene-Greece-192357654340/ ή στέλνοντας μήνυμα σε εμάς.

Θα το πούμε για άλλη μια φορά. Καταγγείλετε ένα τέτοιο περιστατικό. Οι άνθρωποι αυτοί ζουν δίπλα μας και είναι επικίνδυνοι. Η σιωπή είναι συνενοχή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: