Δήμος Φυλής: Έδωσε 3 χιλιάδες ευρώ για ταϊστρες και έχει βάλει κάποιες ως διακόσμηση μέσα στο γραφείο αδέσποτων

January 30, 2021

Δήμος Φυλής: Έδωσε 3 χιλιάδες ευρώ για ταϊστρες και έχει βάλει κάποιες ως διακόσμηση μέσα στο γραφείο αδέσποτων

Διαφ.

Πριν από περίπου δυο χρόνια ο δήμος Φυλής, με δήμαρχο τον Χρήστο Παππού, είχε αγοράσει ταϊστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα της περιοχής του, που είναι στην κυριολεξία αμέτρητα. Για την συγκεκριμένη αγορά είχε δαπανηθεί το ποσό των 3 χιλιάδων ευρώ, όπως θα δείτε και στο επίσημο έγγραφο που ακολουθεί.

Τι έγινε λοιπόν με αυτές τις ταϊστρες-ποτίστρες; Δεν είναι φυσικά δύσκολο να το φανταστούμε. Κάποιες έγιναν πολύ γρήγορα τασάκι για αποτσίγαρα, όπως αυτή που μπήκε στο Δημαρχείο και βγήκε σύντομα. Κάποιες άλλες έγιναν σκουπιδοτενεκές. Άλλες βγήκαν λίγο καιρό μετά αφού μπήκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ίδιο το δήμο.

Και εδώ είναι το καλύτερο. Κάποιες άλλες χρησιμοποιήθηκαν και συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται ως… διακοσμητικές. Ναι, καλά διαβάσατε. Σε αυτό, δεν μπορούμε να πούμε, ο συγκεκριμένος δήμος πρωτοτύπησε. Τις έβαλε σε μια προθήκη, για να το πούμε έτσι, στο χώρο που στεγάζεται το γραφείο διαχείρισης αδέσποτων του Δήμου Φυλής, στη Χασιά, για να τις δείχνει, όπως μάθαμε, στον κόσμο. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες πριν από κάποιο χρονικό διάστημα είχε περισσότερες που κάθονταν ως διακόσμηση εκεί. Που σημαίνει ότι μάλλον τις έβαλε να φυλάσσονται σε άλλο μέρος. Τώρα αν τα ζώα είχαν το καλοκαίρι νερό, μέσα στη ζέστη νερό ή έχουν τώρα, η απάντηση είναι γνωστή.

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

  

Οι… διακοσμητικές στο δημοτικό κτίριο που στεγάζεται το τμήμα αδέσποτων

Στην Αστυνομία

Στο Δημαρχείο έγινε αμέσως τασάκι. Τώρα αγνοείται.

Στον προαύλιο χώρο του κτιρίου που στεγάζεται το τμήμα αδέσποτων του Δήμου, στη Χασιά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: