Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Φλώρινας είναι πολύ άρρωστη και ψάχνει σπίτια για τα σκυλάκια της

February 10, 2021

Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Φλώρινας είναι πολύ άρρωστη και ψάχνει σπίτια για τα σκυλάκια της

Διαφ.

Η ανάρτηση που ακολουθεί είναι από τη σελίδα του Φιλοζωικού Σωματείου Φλώρινας https://www.facebook.com/FilozwikoSwmateioFlwrinas/

Το σωματείο ζητάει να βρεθούν σπίτια για τα σκυλάκια της προέδρου, η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο, και δεν μπορεί να τα φροντίσει πια.

“Βρισκόμαστε σε πολύ άσχημη και δυσάρεστη θέση, η πρώην πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Φλώρινας δίνει εδώ και μήνες τη μάχη με τον καρκίνο, πλέον βρίσκεται σε κατάσταση που αδυνατεί να φροντίσει τα ζώα που έχει η ίδια διασώσει και υιοθετήσει. Μοναδική της έγνοια είναι να βρουν καλές υιοθεσίες.

Οι κόρες της υιοθέτησαν ήδη τα 6 από αυτά τα ζώα, τα υπόλοιπα αδυνατούν να τα αναλάβουν. Παρακαλούμε θερμά να ανοίξετε σπίτια σας γι’ αυτά τα πλάσματα, δεν μπορούν να βγουν στο δρόμο ούτε να πάνε σε κλουβί.

Με την υιοθεσία τους θα σώσετε τα σκυλάκια και θα κάνετε την καλύτερη πράξη για μία γυναίκα που πάλεψε για τα ζώα και τώρα παλεύει για τη ζωή της.

Όλα τα σκυλάκια έχουν εξαιρετικό χαρακτήρα, συμβιώνουν άριστα με όλα τα ζώα, είναι φιλικά με όλους τους ανθρώπους και έχουν μάθει να ζουν μέσα σε διαμέρισμα. Είναι στειρωμένα, εμβολιασμένα και τσιπαρισμένα. Θα δοθούν με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Σε κάθε φωτό αναφέρονται πληροφορίες για το κάθε σκυλάκι ξεχωριστά (όνομα, φύλο, ηλικία) και φυσικά θα δοθούν με συμβόλαιο αγάπης, όπως ορίζει ο νόμος. Βρίσκονται στη Φλώρινα αλλά μπορούν να μεταφερθούν οπουδήποτε στην Ελλάδα υπάρξει αγάπη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6979731010 ή στείλε μήνυμα στη Σταματίνα Σταματάκου στο Facebook. https://www.facebook.com/StamatinaStamatakou

Η Μιμή είναι 9 ετών και μόνο 6 κιλάκια

Η Μπιάνκα είναι 12 ετών και 8 κιλά

Ο Μάτι με τα φοβερά μάτια είναι 8 ετών και 27 κιλά

Η γλυκύτατη Χαρά είναι 5 ετών και 9 κιλά

Η Κικίτσα είναι 10 ετών και 8 κιλά. Το μπροστινό ποδαράκι δεν το πατάει, είναι στραβό, αλλά δεν έχει ακρωτηριαστεί

H όμορφη Λίνα είναι 5 ετών και 9 κιλά

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: