Ένας οδηγός φορτηγού καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να ενώσει ξανά τον σκύλο με τον ιδιοκτήτη του

August 27, 2021

Ένας οδηγός φορτηγού καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να ενώσει ξανά τον σκύλο με τον ιδιοκτήτη του

Διαφ.

Διαφ.




Το να απομακρυνόμαστε από τους αγαπημένους μας είναι ίσως το πιο δύσκολο μέρος της καραντίνας. Υπάρχουν εκείνοι που είναι πιο χαλαροί από τους άλλους για να κλειδωθούν στα σπίτια τους, η δουλειά και η οικονομική σταθερότητα είναι αναμφίβολα ένας παράγοντας, αλλά το να είσαι εντελώς μόνος ή με εκείνους τους ανθρώπους που θέλουμε πάντα κοντά, μπορεί επίσης να κάνει τη διαφορά.




Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τις ημέρες τους με την οικογένεια τους, άλλοι δυστυχώς, άκουσαν τις ειδήσεις στη μέση ενός ταξιδιού ή κάνοντας σχέδια για ένα.

Όπως συνέβη με τη Βικτώρια Κρεγκ, μια γυναίκα από το Οντάριο του Καναδά, η οποία είχε ήδη προγραμματίσει ένα ταξίδι στο Νεπάλ για την αναζήτηση ανθρωπιστικής βοήθειας, έτσι αποφάσισε να αφήσει το τρίχρονο κόλλι της, την Κιλτ και τα μελλοντικά κουτάβια της στη φροντίδα ενός φίλου της Kim Russel στη Νέα Υόρκη.

«Το ταξίδι μου στο Νεπάλ έχει αναβληθεί έως ότου θεωρηθεί ασφαλές, αλλά η Kilt ήταν ήδη στη Νέα Υόρκη. Φροντιζόταν καλά και δεν χρειάστηκε να ανησυχώ » . Ωστόσο, τα σύνορα έκλεισαν για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν ταξίδεψε στο Νεπάλ και χωρίστηκε από το αγαπημένο της σκύλο.

“Ο χρόνος μεγάλωσε και τα σύνορα έκλεισαν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι θα κλείσουν για τουλάχιστον άλλο ένα μήνα , σκέφτηκα:” Πώς θα πάρω το σκυλί μου στο σπίτι; ” Δεν είχα πραγματική λύση, γι ‘αυτό άρχισα να ψάχνω τρόπους “.

Δημοσίευσε την κατάσταση της στα κοινωνικά δίκτυα και παρόλο που πολλοί προσπάθησαν να την βοηθήσουν, δεν βρήκε τη λύση. Μέχρι …



«Ξύπνησα την Κυριακή το πρωί και υπήρχε ένα μήνυμα από έναν παλιό φίλο στη Νέα Σκωτία (Καναδάς) τον οποίο γνωρίζω 15 χρόνια. Αγωνιζόμασταν μαζί σε αθλήματα σκύλων και με ρώτησε αν είχα ήδη βρει έναν τρόπο να πάρω τη Kilt στο σπίτι και είπα όχι. Πέντε λεπτά αργότερα, έλαβα ένα μήνυμα ξανά και μου είπε: «ξέρετε τι, έχω βρει κάποιον και απέχει τέσσερις ώρες από το σκυλί σας» » , ήταν μεγάλη χαρά για τη Βικτώρια.

Ο Erik MacDonald, ένας οδηγός φορτηγού που περνούσε από το Αμβούργο της Νέας Υόρκης, αποφάσισε να κάνει τη χάρη καθώς κατευθυνόταν στο Οντάριο. Την πήρε μαζί του, όχι μόνο την είχε μαζί του στο φορτηγό του, την φρόντιζε, έστειλε ακόμη και φωτογραφίες στον ιδιοκτήτη του κάθε φορά που σταματούσε.

Ο άντρας ολοκλήρωσε τη μεταφορά και αρνήθηκε να λάβει οποιοδήποτε είδος χρημάτων, λέγοντας ότι απλά ήθελε να βοηθήσει. Χάρη στην καλοσύνη σας Erik, ενώσατε μια οικογένεια.

«Ήταν ένα πολύ καλά συμπεριφερόμενο σκυλί, δεν καταλάβαινα καν ότι ήταν εδώ».

Επτά ώρες μετά την πρώτη επαφή με τη McKinley και δύο μήνες μετά την τελευταία φορά που είδε την Kilt, η Craig επανενώθηκε με το αγαπημένο της σκυλί.

«Συναντηθήκαμε σε ένα πάρκινγκ Walmart, ήταν ένα μεγάλο φορτηγό, η Kilt μόλις άκουσε τη φωνή μου πετάχτηκε έξω από το φορτηγό, ήταν τόσο ενθουσιασμένη», λέει η Craig.



«Τον ευχαρίστησα που ήταν τόσο υπέροχος άνθρωπος. Προσφέρθηκα να βοηθήσω να πληρώσω για τον κόπο του, αλλά δεν ήθελε να πάρει τίποτα. Πώς ευχαριστείτε κάποιον που έκανε κάτι τόσο σημαντικό τη στιγμή που έκανε τα πάντα για εσάς; Δεν φαίνεται ωραίο να πω μόνο ευχαριστώ. ”

Ο Κρεγκ λέει ότι η επανένωση ήταν πραγματικά μια διεθνής προσπάθεια.

«Ο Jeff βρισκόταν στη Βόρεια Ντακότα, ο Kristy ήταν στο Bridgewater, ο John ήταν στο Sackville, ο Kim ήταν στη Νέα Υόρκη, ο Erik ήταν στη Νέα Υόρκη, το πώς όλοι μαζί ενώθηκαν απλά είναι ένα θαύμα», λέει ο Craig.

«Ήμουν τόσο ευγνώμων που όλοι αυτοί οι ξένοι συνεργάστηκαν για να φέρουν το σκυλί μου στο σπίτι».

Πηγή: petsworld.gr



Διαβάστε επίσης: