Σκύλος Με Δύο Δόντια Υιοθετήθηκε Και Χαμογελάει Ξανά

May 21, 2022

Σκύλος Με Δύο Δόντια Υιοθετήθηκε Και Χαμογελάει Ξανά

Διαφ.




Σκύλος Με Δύο Δόντια Υιοθετήθηκε Και Χαμογελάει Ξανά

Σκύλος: Η ζωή για κάθε ζώο σαν αδέσποτο στο δρόμο είναι μια καθημερινή μάχη. Μια μάχη επιβίωσης απέναντι σε άλλα ζώα, απέναντι στις καιρικές συνθήκες, απέναντι ακόμα και σε…περίεργους ανθρώπους κάποιες φορές. Πολλές φορές χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται σοβαρά από κάποιον τραυματισμό. Μια τέτοια ιστορία θα σας διηγηθούμε σήμερα. Η ιστορία του Saverio, του σκύλου με τα δύο δόντια, θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα.




Λίγα λόγια για τον Saverio

Ο Saverio έχει δύο μόνο δόντια: ένα πάνω δεξιά και ένα κάτω αριστερά. Το πού κατέληξαν τα άλλα 40 δεν είναι γνωστό, όπως ακριβώς και ο λόγος της εγκατάλειψης του. Αυτό το πολύ ωραίο σκυλάκι περίπου 13 ετών βρέθηκε τον περασμένο Ιούλιο έξω από το κυνοκομείο στο Καμπομπάσο. Είχε εγκαταλειφθεί εκεί, μετά από μια ζωή σε σπίτι και, πολύ φοβισμένος, προχώρησε προς την πόλη του Σάντο Στέφανο, όπου πιάστηκε λίγες μέρες αργότερα.

Ο σκύλος Saverio ήταν 13 ετών και ζούσε κυρίως στους δρόμους όταν τελικά διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων. Δεν είχε μια εύκολη ζωή, με αποτέλεσμα να έχει απομείνει μόνο με δύο δόντια από όλα τα δόντια του.

Saverio – Πώς είναι η ζωή του σήμερα

Ο Σαβέριο χρειαζόταν απεγνωσμένα ένα αγαπημένο σπίτι. Δεν ήταν προσχηματικός και η γοητευτική του προσωπικότητα τον συνέστησε ως το ιδανικό κατοικίδιο. Αλλά στα 13 του και με τα προβλήματα υγείας του, δεν ήταν εύκολο να βρει οικογένεια. Κι όμως, σήμερα απολαμβάνει τη ζωή που πάντα ήθελε.



Όταν ο Saverio έφτασε σε ένα καταφύγιο στο Campobasso της Ιταλίας, οι εθελοντές έκπληκτοι είδαν ότι ζούσε τόσο πολύ με όλα τα οδοντικά του προβλήματα. Το σκυλάκι είχε μόνο δύο δόντια, ένα στην κορυφή και ένα στο κάτω μέρος.

Η γυναίκα που υιοθέτησε τον Saverio

Γρήγορα δέχτηκε τη βοήθεια εθελοντών. Το μόνο που χρειάστηκε για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του ήταν να τον ταΐσουν και ήταν πολύ κουρασμένους. Το σκυλάκι βρισκόταν στον Παράδεισο, καθώς τελικά το φρόντιζαν και δεν πεινούσε πια.

Ήταν λίγο νευρικός, αλλά δεν δίστασε να δείξει τη φιλική του πλευρά. Όταν ήταν έτοιμος για υιοθεσία, οι εθελοντές φοβόντουσαν ότι κανείς δεν θα ενδιαφερόταν για αυτόν. Ώσπου μια μέρα, μια γυναίκα ονόματι Κάτια ήρθε στο κέντρο με την πρόθεση να υιοθετήσει ένα κουτάβι.

Την προσοχή της τράβηξε ένα μικρό Yorkie, την οποία υιοθέτησε.



Αλλά είδε και τον Σαβέριο με τα μεγάλα μάτια του. Της έσπασε την καρδιά και τελικά αποφάσισε να τα υιοθετήσει και τα δύο!

Από την αρχή, τα δύο σκυλιά τα πήγαιναν τέλεια. Τους αρέσει να κοιμούνται και να παίζουν μαζί και ο Saverio δεν χάνει ευκαιρία να αναδείξει την ισχυρή αλλά αξιολάτρευτη προσωπικότητά του:

«Είναι πολύ έξυπνος και πολύ επικοινωνιακός. Το βράδυ καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα της κρεβατοκάμαρας για να μπει κρυφά στο κρεβάτι μου και με κοιτάζει με μελαγχολικό ύφος, σαν να κατά καιρούς σκέφτεται το παρελθόν του και όλα όσα έζησε.

Η Κάτια γνωρίζει ότι ο Σαβέριο δεν είχε εύκολη ζωή και γι ‘αυτό θέλει να βεβαιωθεί ότι τα υπόλοιπα χρόνια είναι τα πιο όμορφα που θα μπορούσε να έχει χαρίσει κάποιος σε αυτόν τον σκύλο.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: