Τρίπολη: Δάσκαλος πήγε σε αδεσποτάκι τροφή και μαξιλάρια να κάθεται και οι μαθητές του το σκέπασαν με κουβέρτα

June 23, 2022

Τρίπολη: Δάσκαλος πήγε σε αδεσποτάκι τροφή και μαξιλάρια να κάθεται και οι μαθητές του το σκέπασαν με κουβέρτα

Διαφ.
Το κρύο έχει αρχίσει πλέον να γίνεται τσουχτερό. Σε πολλά μάλιστα μέρη της Ελλάδας έχει χιονίσει και όλοι προετοιμάζονται για έναν χειμώνα που μπορεί να άργησε, έρχεται όμως με πολύ άγριες διαθέσεις.
Το μυαλό κάποιων αυτές τις μέρες είναι στους άστεγους ανθρώπους και στα αδέσποτα. Αυτοί θα νιώσουν πρώτοι τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν με τα χιόνια και το κρύο. Και δεν μιλάμε απλά για δυσκολίες αλλά για αγώνα επιβίωσης.

Ένα τέτοιο αδεσποτάκι, που έχει την ανάγκη μας, είναι και ο γλυκός Θωμάς που ζει στους δρόμους της Τρίπολης. Στη σελίδα των εθελοντών του Πολιτιστικού Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripoli’s Animal Care μαθαίνουμε ότι κάποιοι οι άνθρωποι θέλησαν να τον φροντίσουν. Ένας λοιπόν δάσκαλος, δίνοντας το καλό παράδειγμα σε όλους-και φυσικά και στους μαθητές του-, του πήγε μαξιλαράκια να τα έχει σαν κρεβάτι και λίγη τροφή. Για να έχει κάτι να φάει και να μην ξαπλώνει κάτω στον παγωμένο δρόμο.

Και όταν ο δάσκαλος δείχνει αγάπη και στοργή, ακολουθούν και πολλοί άλλοι, κυρίως οι μαθητές του. Έτσι και οι μαθητές του πήγαν στο Θωμά κουβερτούλες για να τον σκεπάσουν από το κρύο.

Μικρές για εμάς πράξης αγάπης, μεγάλες όμως για κάποια άτυχα πλάσματα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας για να μπορέσουν να ζήσουν στις δύσκολες αυτές καιρικές καταστάσεις.Εδώ θα δείτε το έργο του του Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης / Tripoli’s Animal Care, και πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Βοηθάμε τους εθελοντές για να βοηθούν τα ζώα.

Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]Πηγή: petpet.newsΔιαβάστε επίσης: