Βίντεο: Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί στεγνωτήρα μαλλιών για να ζεστάνει ένα περιστέρι που τρέμει έξω από το παράθυρο

June 23, 2022

Βίντεο: Ο άνθρωπος χρησιμοποιεί στεγνωτήρα μαλλιών για να ζεστάνει ένα περιστέρι που τρέμει έξω από το παράθυρο

Διαφ.
Σε μια κρύα και βροχερή μέρα στην Τουρκία, ο Sabahattin Yılmaz ήταν στο σπίτι του όταν κάτι έξω από το παράθυρο τράβηξε την προσοχή του. Ήταν ένα περιστέρι, σκαρφαλωμένο στο περβάζι του παραθύρου, βρεγμένο και έτρεμε από το κρύο.
Ο Γιλμάζ λυπήθηκε το φτωχό πουλί, γι ‘αυτό αποφάσισε να γίνει δημιουργικός και να σκεφτεί μια ιδέα να τον βοηθήσει να ζεσταθεί. Δεν ήθελε να τρομάξει το περιστέρι προσπαθώντας να το αρπάξει και να το φέρει μέσα, οπότε αντ ‘αυτού, ο Γιλμάζ του έφερε τη θερμότητα έξω.

Ο Γιλμάζ σκέφτηκε τη λαμπρή ιδέα να χρησιμοποιήσει στεγνωτήρα μαλλιών για να στεγνώσει και να ζεσταθεί το πουλί. Ευτυχώς για εμάς, ένας περαστικός είδε την πράξη της καλοσύνης του και αποφάσισε να την καταγράψει .

Φυσικά, το βίντεο έχει γίνει viral, ακόμη και αναφέρθηκε και στις ειδήσεις. Και αποδεικνύεται ότι το Yilmaz είναι εξίσου υπέροχος όπως θα περίμενε κανείς!«Το περιστέρι ανέκαμψε μετά από αρκετή ώρα αφού ζεστάθηκε», είπε ο Γιλμάζ. “Του έδωσα επίσης τροφή για πουλιά.

“Τον θέρμανα ξανά μετά από 15 λεπτά. Αφού το πουλί ανέκαμψε καλά και έφαγε το φαγητό του, πέταξε μακριά”, είπε ο Γιλμάζ.
Αν και μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ότι η ζωή ενός περιστεριού δεν είναι πολύ σημαντική, ο Γιλμάζ αισθάνεται διαφορετικά. «Έχει ζωή, γι ‘αυτό το έκανα», είπε.

Δείτε το βίντεο: 
Πηγή

Διαβάστε επίσης: