Νέα Φιλαδέλφεια: Εθελοντές με δική τους πρωτοβουλία οργανώθηκαν και πήγαν και έπιασαν γατούλες για στείρωση

July 3, 2022

Νέα Φιλαδέλφεια: Εθελοντές με δική τους πρωτοβουλία οργανώθηκαν και πήγαν και έπιασαν γατούλες για στείρωση

Διαφ.
Την ώρα που οι περισσότεροι απολαμβάνουμε την Κυριακή μας με τους φίλους ή την οικογένειά μας, κάποιοι άλλοι είναι στο δρόμο και βοηθούν τα ζώα. Είναι οι εθελοντές που δεν έχουν αργίες καθώς είναι πάντα εκεί στο να προσφέρουν στα πλάσματα που έχουν ανάγκη. Το έχουμε ξαναπεί. Και θα το ξαναπούμε. Χωρίς τους εθελοντές δεν ξέρουμε αν θα σωζόταν κανένα ζώο. Αν κάποιος άλλος θα έκανε κάτ...

Την ώρα που οι περισσότεροι απολαμβάνουμε την Κυριακή μας με τους φίλους ή την οικογένειά μας, κάποιοι άλλοι είναι στο δρόμο και βοηθούν τα ζώα. Είναι οι εθελοντές που δεν έχουν αργίες καθώς είναι πάντα εκεί στο να προσφέρουν στα πλάσματα που έχουν ανάγκη.
Το έχουμε ξαναπεί. Και θα το ξαναπούμε. Χωρίς τους εθελοντές δεν ξέρουμε αν θα σωζόταν κανένα ζώο. Αν κάποιος άλλος θα έκανε κάτι. Οι δήμοι; Γνωρίζουμε όλοι την απάντηση.
Ο λόγος για μια ομάδα εθελοντών, όπως μαθαίνουμε από την Evi Vretta, στην ομάδα ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ, οι οποίοι ξύπνησαν νωρίς την Κυριακή και πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από έκκληση μιας φίλης που πληρώνει τις στειρώσεις και έπιασαν 10 γατούλες. Οι γατούλες πήγαν για στείρωση στο Κτηνιατρείο Φιλοζωικός και περιβαλλοντικός σύλλογος Αγ.Αναργύρων “Care About Nature-CAN.
Μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους που λειτούργησαν εθελοντικά και έκαναν κάτι που είναι υποχρέωση των δήμων. Όμως έτσι δεν λειτουργούν τα πράγματα στη χώρα μας;


Πηγή

Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: