Η Γατούλα Αγνοεί Τις Διαφοpές Και Υιοθετεί Ένα Γατάκι Sphynx

July 19, 2022

Η Γατούλα Αγνοεί Τις Διαφορές Και Υιοθετεί Ένα Γατάκι Sphynx

Διαφ.




Η Κλέο ήταν 4 ημερών και λιμοκτονούσε και έμεινε ορφανή όταν την πήρε η νέα μητέρα της Μπελαρίνα.




Η γάτα που έφτασε στο καταφύγιο αφού γέννησε έκανε χώρο για ένα νέο γατάκι

Η Cleo ήταν μόλις 4 ημερών γατάκι Sphynx όταν έφτασε στο Helen Woodward Animal Center. Το άτριχο γατάκι λιμοκτονούσε και χωρίς μητέρα να το φροντίζει. Ως εκ τούτου, το προσωπικό του καταφυγίου φοβόταν ότι το εύθραυστο γατάκι δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.

Σύμφωνα με την Jessica Gercke, διευθύντρια επικοινωνίας του καταφυγίου, ο κτηνίατρος άρχισε αμέσως να την ταΐζει με μπιμπερό. «Αλλά το να πιει η Κλέο ήταν πολύ αργό. Τελικά, συνειδητοποιήσαμε ότι χρειαζόταν πραγματικά να ταϊστεί από μια μητέρα για να έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει . » «Αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Νέα μαμά, νέο γατάκι

Περίπου μια εβδομάδα αργότερα, μια έγκυος γάτα ονόματι Bellarina έφτασε στο καταφύγιο, απαντώντας στις προσευχές του προσωπικού. Με αυτόν τον τρόπο, η Μπελαρίνα αναμενόταν να καλωσορίσει το γατάκι στην οικογένειά της μόλις γέννησε. Ωστόσο, δεν υπήρχε τρόπος να είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα συνέβαινε.



«Γέννησε τρεις μέρες μετά την άφιξη και βλέποντας πόσο ωραία ήταν με τα δικά της γατάκια, της παρουσιάσαμε την Cleo», είπε η Jessica. «Γνωρίζαμε ότι η Cleo, επειδή ήταν άτριχη, θα ένιωθε και θα μύριζε διαφορετικά από τα δικά της γατάκια , γι’ αυτό όλοι ελπίζαμε να το δεχτεί».

Μόλις η Bellarina γνώρισε την Cleo, ήξερε ότι το γατάκι χρειαζόταν βοήθεια. Ευτυχώς, δεν την πείραξε που η Cleo ήταν διαφορετική και την υιοθέτησε χωρίς δισταγμό στα νεογέννητα βρέφη της. «Μαλάκωσε αμέσως για τη γατούλα και την ευνοούσε ενώ θήλαζε, γυρνώντας πρώτα στην Κλέο και πιάνοντάς την στο στόμα της για να βεβαιωθεί ότι ήταν σε καλό σημείο», σχολίασε η Τζέσικα. «Της αρέσει να τη φροντίζει και να την αγκαλιάζει. Ήταν απίστευτα συγκινητικό για όλους μας».

Στο σπίτι με την ανάδοχη μητέρα της, η Bellarina συνέχισε να φροντίζει όλα τα γατάκια της , συμπεριλαμβανομένου της Cleo. «Της συμπεριφέρθηκε όπως συμπεριφερόταν στα άλλα μωρά της», είπε η Traci Parker, η θετή μητέρα της Bellarina. «Ακόμα την παρακολουθώ γιατί φαίνεται διαφορετική και χρειάζεται λίγη περισσότερη φροντίδα. Ήταν η καλύτερη μητέρα».

Ειδική μεταχείριση



Λόγω της μοναδικής εμφάνισης της Cleo, χρειάζεται να την ζεσταίνουμε και να της κάνουμε καθημερινά μπάνια και μασάζ με λάδι καρύδας ανέφερε η ανάδοχη μητέρα της. Αλλά χάρη στην ομαδική δουλειά της Bellarina και της Traci, η Cleo θα μπορέσει σύντομα να βρει μια μόνιμη ανάδοχη οικογένεια. «Η Κλέο είναι περίεργη», είπε ο Τράτσι.

«Της αρέσει να παίζει με τα πουπουλένια παιχνίδια και με τα αδέρφια της. Λατρεύει επίσης το γούνινο, στρογγυλό κρεβάτι της, το οποίο είναι εξαιρετικά απαλό για το δέρμα της».

Τώρα η Bellarina και τα άλλα γατάκια της είναι έτοιμα να βρουν τα παντοτινά τους σπίτια καθώς η Cleo συνεχίζει το ταξίδι της για να γίνει μια υγιής και χαρούμενη γάτα. «Η Cleo θα είναι μαζί μας για έναν ακόμη μήνα καθώς συνεχίζει να μεγαλώνει και να παίρνει βάρος», είπε η Jessica. «Χρειάζεται επιπλέον χρόνο για να αναπληρώσει το αργό ξεκίνημά της, αλλά προβλέπουμε ένα όμορφο μέλλον για εκείνη».




Πηγή

Διαβάστε επίσης: