Μια ξεχωpιστή φιλία: Σκύλος και πάπια έχοuν γίνει αχώριστοι

August 11, 2022

Μια ξεχωριστή φιλία: Σκύλος και πάπια έχουν γίνει αχώριστοι

Διαφ.

Ένας σκυλάκος, ράτσας Newfoundland (Σκύλος Νέας Γης), ο οποίος διασώθηκε, ο Sven, και μία πάπια, ο Olaf, η οποία και αυτή είναι από διάσωση έχουν γίνει αχώριστοι φίλοι και κάνουν τα πάντα μαζί.

Το ξεχωριστό αυτό δίδυμο ζει στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στα social media καθώς η κηδεμόνας τους, η 33χρονη Jessie Vallier, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες τους.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο χρόνια και από τότε είναι συνέχεια μαζί αρνούμενοι να κάνουν παρέα με άλλα ζώα του είδους τους, δηλαδή σκύλους και πάπιες. Η αγαπημένη τους δραστηριότητα είναι να κολυμπάνε μαζί, με την πάπια να κάθεται πάνω στον Sven.

Η Jessie Vallier αναφέρει στη Mirror ότι τα ζώα τα διέσωσε με ένα μήνα διαφορά και ότι αυτό που θυμάται έντονα είναι η μέρα που γνωρίστηκαν: «Η σχέση τους είναι μοναδική. Είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Έχουμε μια μικρή φουσκωτή πισίνα όπου τρελαίνονται να κάθονται μαζί μέσα. Μπαίνει ο σκύλος και τρέχει και ο Olaf να μπει και εκείνος. Κάθε μέρα είναι μια διαφορετική περιπέτεια για αυτά. Κάνουν πολλά πράγματα. Ζουν σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Στο δικό τους κόσμο. Μας αρέσει να τα παρακολουθούμε. Είναι πάντοτε πηγή γέλιου και χαράς».

 ( ΕΙΚΟΝΕΣ@AdventuresofBissandOlee / MERCU)

Πηγή: Mirror

Διαβάστε επίσης: