Ρίτσα Μπιτζόγλη: Φpοντίζει τα αδέσποτα γατάκια ποu ζουν έξω από τον Antenna

August 11, 2022

Ρίτσα Μπιτζόγλη: Φροντίζει τα αδέσποτα γατάκια που ζουν έξω από τον Antenna

Διαφ.
Ρίτσα Μπιτζόγλη: Φροντίζει τα αδέσποτα γατάκια που ζουν έξω από τον Antenna Παγκόσμια μέρα γάτας και η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ρίτσα Μπιζόγλη δημοσίευσε φωτογραφίες από τις αδέσποτες γάτες του Antenna, τις οποίες φροντίζει μαζί με άλλους εργαζόμενους του σταθμού. Η ίδια άλλωστε έχει πει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αγαπάω τα ζώα και τα αδέσποτα λίγο παρα...

Παγκόσμια μέρα γάτας και η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ρίτσα Μπιζόγλη δημοσίευσε φωτογραφίες από τις αδέσποτες γάτες του Antenna, τις οποίες φροντίζει μαζί με άλλους εργαζόμενους του σταθμού.

Η ίδια άλλωστε έχει πει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Αγαπάω τα ζώα και τα αδέσποτα λίγο παραπάνω. Τα βοηθάμε όσο μπορούμε. Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, τα στειρώνουμε, τα βοηθάμε».

Και, όπως μαθαίνουμε, 22 είναι τα αδέσποτα γατάκια-και δύο σκυλάκια- τα οποία ζουν γύρω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στα Σπάτα, οι Antenna Cats. Η κ. Μπιζόγλη και οι άλλοι τα φροντίζουν καθημερινά ώστε να μην τους λείπει τίποτα.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: