Ιστορία που ραγίζει καρδιές:Σκύλος εγκαταλείφθηκε στο δάσος με όλα του τα πράγματα περιμένοντας κάποιον να τον σώσει

November 19, 2022

Ιστορία που ραγίζει καρδιές:Σκύλος εγκαταλείφθηκε στο δάσος με όλα του τα πράγματα περιμένοντας κάποιον να τον σώσει

Διαφ.

Μια ιστορία που συγκινεί κάνει το γύρο του διαδικτύου που αφορά τον σκύλο Χανκ ο οποίος εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του σε ένα δάσος και μαζί με τα υπάρχοντα του περίμενε με αγωνία κάποιον να τον σώσει.

Το καημένο το σκυλάκι είχε μείνει στο δάσος με όλα τα υπάρχοντά του δίπλα του. Στάθηκε εκεί περιμένοντας κάποιον να τον πάρει.

Η ιστορία του σκύλου Χανκ:

Χανκ είναι το όνομα που δόθηκε στο σκυλάκι που εγκαταλείφθηκε στο δάσος με όλα του τα υπάρχοντά του . Έμεινε ακίνητος στο απαλό του ρείθρο, με ένα μπολ, παιχνίδια και άλλα αξεσουάρ γύρω του. Όποιος τον είχε αφήσει εκεί είχε απαλλαγεί από όλες τις αναμνήσεις του. Ο Χανκ δεν κουνήθηκε. Περίμενε κάποιον να τον σώσει και να τον πάρει μακριά από εκεί, προσφέροντάς του μια νέα ευκαιρία στη ζωή.

Ο καημένος ο Χανκ ήταν μόλις 8 μηνών. Ευτυχώς, ένα άτομο που περνούσε μέσα από το δάσος παρατήρησε αυτό το ακόμα κουτάβι, το οποίο έμοιαζε να έχει χάσει τη θέληση για ζωή και κάθε ελπίδα να έχει ξανά το παντοτινό του σπίτι και μια στοργική οικογένεια.

Ο Χανκ περικυκλώθηκε από τα πιο γνωστά του αντικείμενα: παλιά παιχνίδια , το μπολ, ακόμη και μια σφραγισμένη σακούλα με τροφή για σκύλους, την οποία δεν μπορούσε ποτέ να ανοίξει μόνος του. Το άτομο που τον είδε εκεί μόνο του κάλεσε αμέσως το τοπικό καταφύγιο ζώων που έστειλε προσωπικό για να σώσει το κουτάβι.

Η διάσωση του Χανκ

Η Rosa Fond, ιδρύτρια της Humans and Animals United, μιας ένωσης που παρενέβη στη διάσωση, είπε ότι ο σκύλος δεν ήταν ποτέ επιθετικός. Στην πραγματικότητα, ήταν ο πιο γλυκός και αγαπημένος σκύλος που είχαν σώσει ποτέ.

Μια επίσκεψη στον κτηνίατρο διαπίστωσε ότι είχε ένα σπασμένο πόδι: ίσως το είχε πάθει πριν από μερικές εβδομάδες, οπότε δεν μετακόμισε ποτέ από εκείνο το μέρος όπου τον βρήκαν. Μετά από χειρουργική επέμβαση και πρόγραμμα αποκατάστασης, επανήλθε σε φόρμα.

Τώρα είναι ασφαλής και καλύτερα. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δοθεί για υιοθεσία. Πολλές οικογένειες έχουν ήδη στείλει αίτημα να τον καλωσορίσουν στο σπίτι τους, αφού ο σύλλογος δημοσίευσε μια ιστορία της ιστορίας του στο Facebook .


Πηγή

Διαβάστε επίσης: