Δεν υπολόγισε καλά: Προσπάθησε να αρπάξει 10χρονο κορίτσι όμως ο σκύλος της του έδωσε ένα μάθημα

November 19, 2022

Δεν υπολόγισε καλά: Προσπάθησε να αρπάξει 10χρονο κορίτσι όμως ο σκύλος της του έδωσε ένα μάθημα

Διαφ.

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και αυτό τα αγαπημένα μας τετράποδα μας το αποδεικνύουν συνεχώς κάθε μέρα. Το κοριτσάκι της ιστορίας μας παραλίγο να αρπαχθεί από έναν άγνωστο που την πλησίασε στο δρόμο όμως ο πιστός της φίλος και φύλακας άγγελός της, ο αγαπημένος της σκύλος, τη προστάτεψε δίνοντας στον ξένο ένα μάθημα.

Ο σκύλος που προστάτεψε την 10χρονη

Σε τι κοινωνία ζούμε, σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, ποιοι ζουν γύρω μας.. Άλλο ένα περιστατικό που οφείλει όλους να μας προβληματίσει και να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα. Άλλη μια ιστορία που αποδεικνύει περίτρανα πως ο σκύλος αποτελεί τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.Ένας άγνωστος πλησίασε ένα 10χρονο κορίτσι από την Virginia, ενώ περπατούσε με τον σκύλο της γύρω στις 3:45 το μεσημέρι. Ο άντρας την άρπαξε από το χέρι, αλλά δεν περίμενε να αντιδράσει ο σκύλος!Ο σκύλος δάγκωσε το χέρι του κι εκείνος την άφησε! Ο άντρας έφυγε τρέχοντας και το κορίτσι δεν τραυματίστηκε. Γιατί να επιτεθεί κάποιος σε έναν άνθρωπο που περπατά με σκύλο;! Δεν φαίνεται λογικό. Η αστυνομία δεν έχει βρει τον ύποπτο, αλλά λένε ότι είναι λατινικής καταγωγής, γύρω στα 65 κιλά με κοντά, καστανά μαλλιά και μουσάκι.

Πιθανόν να φέρει δαγκωματιά σκύλου σε ένα από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που τον είδαν φορούσε ανοιχτόχρωμο, μακρύ παντελόνι και ριγέ μπλούζα.Πήρε το μάθημα του – δεν τα βάζεις με ένα κοριτσάκι που περπατά με τον σκύλο του. Βασικά δεν τα βάζεις με κορίτσια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: