Ζούσε στην Κρήτη μόνιμα αλυσοδεμένος-Βρήκε τη νέα του οικογένεια στη Γερμανία

November 19, 2022

Ζούσε στην Κρήτη μόνιμα αλυσοδεμένος-Βρήκε τη νέα του οικογένεια στη Γερμανία

Διαφ.

Ο σκυλάκος της ιστορίας μας κάνει το γύρο του Διαδικτύου με τη διάσωσή του και συγκινεί όλους τους χρήστες. Ζούσε στην Κρήτη μόνιμα αλυσοδεμένος σε πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης και να που σήμερα έχει βρει την παντοτινή του οικογένεια και είναι ξανά ευτυχισμένος.

Συγκινητική διάσωση σκύλου

Η ιστορία του Τάκη Προεστάκη από την Ιεράπετρα της Κρήτης είναι γνωστή. Ο Τάκης είναι ένας, χωρίς υπερβολή, σύγχρονος ήρωας, γνωστός σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Έχοντας σώσει αμέτρητα ζώα, έχοντας βρει σπίτι σε επίσης αμέτρητα και δημιουργώντας ένα καταφύγιο- θαύμα, η περίπτωσή του φαντάζει μοναδική. Και είναι μοναδική. Το Takis Shelter non profit organisation είναι ένας παράδεισος, ένας τόπος όπου αμέτρητες ψυχές απέκτησαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Οι ιστορίες διάσωσης πολλές. Κάποιες ιδιαίτερα συγκινητικές, κάποιες μοναδικές κάνουν συχνά το γύρο του κόσμου. Άνθρωποι από όλα τα μέρη της γης έρχονται στην Κρήτη για να γνωρίσουν τον Τάκη και να υιοθετήσουν ένα από τα τυχερά πλάσματα που βρέθηκαν στο δρόμο του και τα διέσωσε.Μια από αυτές τις ιστορίες είναι και η ιστορία του Tony, ενός πανέμορφου σκύλου που ζούσε μια ζωή που δεν αξίζει σε κανένα πλάσμα. Μόνιμα δεμένος με αλυσίδα, τιμωρημένος μέσα στα χώματα και τις λάσπες, εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες, ο σκυλάκος με το απίστευτα φοβισμένο βλέμμα δεν είχε καμία χαρά στη μαρτυρική ζωή του. Ο Τάκης αποφάσισε να τον σώσει. Όπως έχει άλλωστε κάνει με τόσα σκυλιά μέχρι τώρα. Και μην ξεχνάμε. Στην Κρήτη είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχεις να παλέψεις με πολλά.

Η ιστορία του Tony

Κατάφερε και τον πήρε. Ο Tony απαλλάχτηκε από το μαρτύριό του. Μπορούσε πλέον να περπατήσει, να τρέξει. Δεν ήταν πια μόνιμα δεμένος. Δεν ήταν τιμωρημένος. Τον φρόντισε, τον πρόσεξε. Και εκείνος μεταμορφωνόταν μέρα με τη μέρα σε όλο και πιο υπέροχο σκύλο. Δεν θέλουν πολλά τα ζώα να λάμψουν. Λίγη αγάπη και μια αγκαλιά.

Και τα καλά νέα δεν άργησαν. Ο υπέροχος Tony βρήκε σπίτι στη Γερμανία. Και ταξίδεψε για εκεί. Η νέα του ζωή ξεκίνησε.Οι φωτογραφίες πριν και μετά δείχνουν το θαύμα της αγάπης. Του ανθρώπου που τον έσωσε από το μαρτύριό του και των ανθρώπων που άνοιξαν το σπίτι τους για αυτόν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: