Η συγκινητική και θλιβερή ιστορία ενός γάτου, που επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του μόνο για να τον αποχαιρετήσει

November 20, 2022

Η συγκινητική και θλιβερή ιστορία ενός γάτου, που επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του μόνο για να τον αποχαιρετήσει

Διαφ.

Η ιστορία της γάτας που είχε χωριστεί πάνω από μια δεκαετία από τον κηδεμόνα της κάνει το γύρο του Διαδικτύου και συγκινεί. Η καημένη γάτα είχε εξαφανιστεί και ο κηδεμόνας της είχε χάσει τον πιο πιστό του φίλο. Όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα που τον εξέπληξε τόσα χρόνια μετά, δεν μπορούσε να πιστέψει τα νέα.

Η συγκινητική ιστορία του Πέρι

Η καημένη γάτα είχε χαθεί για πάνω από μια δεκαετία μακριά από τον ιδιοκτήτη της.Η επανένωση ήταν βραχύβια. Πράγματι, άντεξαν μόνο την ώρα που αυτός ο άντρας και η γάτα του είπαν αντίο, γιατί το αιλουροειδές δυστυχώς βρέθηκε να περνούσε τις τελευταίες μέρες της ζωής του. Φαίνεται ότι η ζωή τους έφερε κοντά για μια τελευταία φορά πριν την αποχαιρετήσουν για πάντα. Η επανένωση ήταν πολύ σύντομη, αλλά αρκετά μεγάλη για αυτόν τον άνθρωπο που είχε περάσει όλη του τη ζωή αναζητώντας το πιστό του κατοικίδιο .

Ο Πέρι Μάρτιν ήταν ένας πράκτορας που εργαζόταν στο αστυνομικό τμήμα και δυστυχώς έχασε την επαφή με τη γάτα του, την οποία είχε υιοθετήσει και ονόμασε Τόμας Τζούνιορ. Όλα συνέβησαν το 2004 όταν ένας μεγάλος τυφώνας έπληξε την πόλη όπου ζούσαν, αφήνοντας το σπίτι τους εντελώς πλημμυρισμένο και όλα τα έπιπλα και τα υπάρχοντά τους εντελώς κατεστραμμένα. Δεν είχαν ρεύμα, οπότε αποφάσισε να ανοίξει λίγο τα παράθυρα.

Αυτή η ενέργεια κόστισε ακριβά στον Πέρι, καθώς η αγαπημένη του γάτα Τόμας ήταν τόσο πανικόβλητη που έτρεξε έξω από το παράθυρο μόλις το άνοιξε και δυστυχώς δεν επέστρεψε ποτέ. Ο άνδρας προσπάθησε να τον ψάξει παρόλο που ο τυφώνας μαινόταν ακόμα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έπρεπε να επιστρέψει σπίτι χωρίς τον καλύτερό του αιλουροειδές φίλο, εντελώς συντετριμμένος. Ήταν μια πολύ τραγική μέρα, όπου εκτός από το ότι έχασε υλικά πράγματα, έχασε και ένα μεγάλο ον του φωτός, ή έτσι νόμιζε.

Αν και ο Πέρι έψαχνε παντού για τον αγαπημένο του φίλο, διαπίστωσε ότι είχε φύγει πραγματικά. Ωστόσο, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, έλαβε μια απροσδόκητη κλήση από έναν υπάλληλο ενός κτηνιάτρου, ο οποίος του έκανε την ερώτηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Πώς θα αντιδρούσες αν σου έλεγα ότι ο Τόμας Τζούνιορ ήταν ζωντανός; Αρκούσε μόνο να ακούσω αυτά τα λόγια για να αρχίσει να κτυπάει δυνατά η καρδιά του Πέρι.

Η συνέχεια της ιστορίας

Ο Πέρι πίστευε ότι ήταν αδύνατο να ζούσε η γάτα του, καθώς ήταν σχεδόν βέβαιος ότι η γάτα του είχε καταπατηθεί εκείνη την ημέρα όταν δραπέτευσε από το σπίτι. Το καημένο το ζώο ήταν τόσο φοβισμένο και ο ανεμοστρόβιλος τόσο δυνατός που θα ήταν αδύνατο να επιβιώσει. Αρχικά είπε στον κτηνίατρο ότι ήταν αδύνατο και ότι ο άντρας ήταν σίγουρα τρελός να πει κάτι τέτοιο. Ο Πέρι ήταν πραγματικά σοκαρισμένος.

Αποδεικνύεται ότι ο Τόμας ζούσε με μια οικογένεια για αρκετό καιρό με την οποία δεν μπορούσε να ταιριάξει. Η οικογένεια προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε για να κάνει το αιλουροειδές να βολευτεί, αλλά δεν τα πήγαινε καλά με τον σκύλο και η συμβίωση ήταν πολύ δύσκολη. Κατέληξαν να πάνε τη γάτα στον έλεγχο των ζώων, όπου η Treasure Coast Humane Society βρήκε το μικροτσίπ και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Perry.

Ο Πέρι μπορούσε μόνο να πει ότι ήταν πέρα ​​για πέρα ​​ευγνώμων που βρέθηκε η αγαπημένη του γάτα. Αμέσως μετά από αυτή την έκπληξη, το αιλουροειδές μεταφέρθηκε στο σπίτι, αλλά συνειδητοποίησαν ότι είχε αρκετές επιπλοκές στην υγεία του, καθώς είχε μολυσμένο μάτι, ήταν πολύ αδύνατος μετά από πολλά χρόνια σε κατάθλιψη και το δέρμα του είχε μολυνθεί σοβαρά από ψύλλους. Επιπλέον, είχε μεγάλη δυσκολία στο περπάτημα.

Δυστυχώς, ο κτηνίατρος συνέστησε στον Perry να κάνει ευθανασία στην αγαπημένη του γάτα επειδή πονούσε τόσο πολύ. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση για τον ιδιοκτήτη του, και έκλαιγε έντονα για αρκετή ώρα. Ωστόσο, παρά τα πάντα, ήταν ευγνώμων που ήταν αυτός που επρόκειτο να πάρει την απόφαση και κανείς άλλος. Παρά τα τόσα χρόνια διαφορά, η γάτα του είχε επιστρέψει για να τον αποχαιρετήσει και ήταν αυτός που θα ήταν εκεί για αυτόν. Ήταν λυπηρό αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: