19χρονη σκυλίτσα που της δόθηκε ένας μήνας ζωής, υιοθετήθηκε και απολαμβάνει κάθε μέρα

November 20, 2022

19χρονη σκυλίτσα που της δόθηκε ένας μήνας ζωής, υιοθετήθηκε και απολαμβάνει κάθε μέρα

Διαφ.

Ηλικιωμένος σκύλος: Η σκυλίτσα της ιστορίας μας έχει μεγαλώσει κατά πολύ και οι κτηνίατροι της έδιναν μόνο λίγο διάστημα ζωής όταν την είδαν. Δεν το έβαλε κάτω, βρήκε την παντοτινή της οικογένεια, υιοθετήθηκε και είναι πολύ χαρούμενη απολαμβάνοντας τις μέρες της ακόμη κι αν υπάρχει περίπτωση να είναι οι τελευταίες.

Όταν η Annie έφτασε στο καταφύγιο Dallas Animal Services (ΗΠΑ), μόλις έτρωγε και μπορούσε να περπατήσει, έτσι οι κτηνίατροι νόμιζαν ότι είχε λίγο χρόνο, αλλά η Lauren Siler και η Lisa Flores την πήραν και φρόντισαν να απολαμβάνει κάθε μέρα σαν να ήταν ήταν η τελευταία.

Ηλικιωμένος σκύλος: Η ιστορία της Annie

Όταν η Annie έφτασε στο καταφύγιο Dallas Animal Services στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλοί νόμιζαν ότι δεν θα αντέξει πολύ λόγω της υγείας της . Ο κτηνίατρος νόμιζε ότι είχε μόνο έναν μήνα ζωής , αφού μετά βίας έτρωγε και μπορούσε να περπατήσει , αλλά η ιστορία του πήρε μια ασύλληπτη τροπή.

Όλα άλλαξαν για την 19χρονη μαύρη Labrador retriever όταν οι καλύτερες φίλες και συγκάτοικοι Lauren Siler και Lisa Flores αποφάσισαν να την υιοθετήσουν.

Σύμφωνα με το Today , η Lauren ετοιμαζόταν να πάει ένα ταξίδι όταν είδε μια φωτογραφία της Annie στο Instagram του καταφυγίου και δεν δίστασε να πάει να τον επισκεφτεί. Είχε βιώσει το θάνατο του σκύλου της, του Bear , και ήξερε ότι το Λαμπραντόρ άξιζε μια ευκαιρία.

Ηλικιωμένος σκύλος: Η οικογένεια που αποφάσισε να την υιοθετήσει

«Όταν είδαμε την Annie… Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι ήταν αρκετά δυνατή » , είπε στο outlet. Τα μέλη του ιδρύματος της μίλησαν για την υιοθεσία ενός ηλικιωμένου σκύλου και τα σενάρια που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν , αλλά δεν σήμαιναν πρόβλημα για τις φίλες.

«Στην αρχή, ήμασταν ενθουσιασμένες που την αγαπούσαμε και την είχαμε. Οπότε δεν σκεφτήκαμε πολύ πόσο δύσκολο θα ήταν να την αφήσουμε να φύγει . Νομίζω ότι εστιάζουμε πραγματικά στη χαρά που μας έφερνε αυτή τη στιγμή και απλώς απολαμβάνουμε να την αγαπάμε και να της προσφέρουμε όλες αυτές τις υπέροχες εμπειρίες » , είπε η Λίζα στον ιστότοπο .

Γι’ αυτό και η Lauren δημιούργησαν μια λίστα επιθυμιών για την Annie και μέχρι στιγμής έχει κάνει ένα πάρτι γενεθλίων, ζωγράφισε μια φωτογραφία, είχε Χριστούγεννα τον Ιούλιο, ήταν σε μια περιοδεία με burger, πόζαρε για μια επαγγελματική φωτογράφιση , ενδιάμεσα. άλλα πράγματα και φυσικά έρχονται πολλά άλλα.

Μαζί με το Dallas Animal Services, τα κορίτσια δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις καλύτερες στιγμές της Annie στο Instagram , οι οποίες έτυχαν θετικής υποδοχής από χρήστες που προτείνουν επίσης ιδέες για τη λίστα επιθυμιών, κάτι που τους κάνει χαρούμενους και την ομάδα του καταφυγίου επειδή ευαισθητοποιούν σχετικά με την υιοθεσία ηλικιωμένων σκύλων.

Ηλικιωμένος σκύλος: Απολαμβάνει τη νέα της ζωή

Εν τω μεταξύ , η Annie απολαμβάνει κάθε μέρα με τη Lisa και τη Lauren . Ανάμεσα στις επόμενες περιπέτειές της είναι μια περιοδεία με κοτόπουλα, να είναι σεφ για μια μέρα και ακόμη και σκηνοθέτης . Έχει κάνει επίσης έναν νέο φίλο, την Tippy, ένα 18χρονο μαύρο Λαμπραντόρ .

« Υπάρχουν πολλά σκυλιά εκεί έξω που είναι σαν την Annie, που πετάχτηκαν και είναι περίπου στην ηλικία της Annie . Ναι, είναι μια ηλικιωμένη, αλλά υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι εκεί έξω », είπε η ιδρύτρια του The Pawerful Rescue Stephanie Rowe στο Today . Όλα τα ηλικιωμένα σκυλιά αξίζουν να είναι ευτυχισμένα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: