Σκύλοι που κάνουν παρέα τους ανθρώπους τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας για την αποφυγή του coronavirus

August 4, 2021

Σκύλοι που κάνουν παρέα τους ανθρώπους τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας για την αποφυγή του coronavirus

Διαφ.



Σε παγκόσμιο επίπεδο, μπροστά στην πανδημία του κοροναϊού , εκατομμύρια άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους για να αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωση του ιού.




Οι πιο τυχεροί άνθρωποι μπορούν να περάσουν αυτόν τον παράξενο και περίπλοκο χρόνο με την παρέα των σκυλιών τους: όχι μόνο μπορείτε να βγείτε για μια στιγμή για να περπατήσετε με το σκυλί σας, αλλά μάλλον, ένα σκυλί δίπλα σας είναι μια αλάθητη υποστήριξη, μια ζεστή σύνδεση μια στιγμή που αυτό που είναι υπεύθυνο είναι να απομονώσετε τον εαυτό σας από τους άλλους .

Και επειδή τα σκυλιά παράγουν χαμόγελα κάθε μέρα, αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Γι ‘αυτό σας ζητάμε να μοιραστείτε φωτογραφίες για το πώς περνάτε αυτή την καραντίνα με τα σκυλιά σας προκειμένου να μεταδώσετε θετική ενέργεια με το σκυλάκι σας σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.



Το κουτάβι αυτής της γυναίκας είναι ο καλύτερος φίλος της για την καραντίνα

Ενώ οι υπάλληλοι προσαρμόζονται στην εργασία από το σπίτι, πολλοί ανακαλύπτουν ότι ακόμα και αν βρίσκονται εκτός γραφείου, εξακολουθούν να έχουν «συνεργάτες» για να τους κρατήσουν όλη την ημέρα παρέα: τα κατοικίδια ζώα τους.



Αλλά για μερικούς, αυτοί οι αξιαγάπητοι βοηθοί γραφείου μπορεί να είναι περισσότερο εμπόδιο παρά βοήθεια.

Η παραμονή στο σπίτι έχει ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση της φαντασίας πολλών ανθρώπων, που γίνεται σαφές και οι άνθρωποι με τα σκυλιά τους, εκμεταλλεύονται για να μάθουν πολλούς τρόπους για να αλληλεπιδράσουν με τα σκυλιά στο σπίτι και να τα κάνουν διανοητικά ενεργά , μοιράζονται φωτογραφίες και ιστορίες καραντίνας από την άποψη ενός σκύλου …

Πηγή: petsworld.gr



Διαβάστε επίσης: