Γυναίκα σε εγκυμοσύνη υιοθέτησε αδέσποτη, χτυπημένη και έγκυο γατούλα, και γέννησαν την ίδια μέρα

May 21, 2022

Γυναίκα σε εγκυμοσύνη υιοθέτησε αδέσποτη, χτυπημένη και έγκυο γατούλα, και γέννησαν την ίδια μέρα

Διαφ.




ΗLauren Maners από το Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μια γυναίκα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ζώων. Εδώ και πολλά χρόνια βοηθάει ζωάκια από τα καταφύγια για να βρουν το παντοτινό τους σπίτι και να φύγουν από τη ζωή στο κλουβί. Συχνά δε φιλοξενεί και κάποια μέχρι να υιοθετηθούν.




Όταν όμως έμεινε έγκυος, σκέφτηκε να κάνει ένα διάλειμμα από όλα αυτά και να αφιερωθεί στην εγκυμοσύνη της. Αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς καθώς μαζί με το σύζυγό της Kainan Maners βρήκαν την Dove, μια αξιολάτρευτη λευκή γατούλα. Ήταν τραυματισμένη σε ένα πάρκινγκ. Το πιο σημαντικό; Ήταν και έγκυος. Όπως ακριβώς και η Lauren.

Χωρίς δεύτερη σκέψη την πήραν από εκεί και την έφεραν στο σπίτι τους. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα δέθηκαν απίστευτα. Οι δυο τους ήταν συνέχεια μαζί. Βίωναν μαζί την εγκυμοσύνη τους, κάτι που πραγματικά είναι μοναδικό και σπάνιο.

Μετά από κάποιες επισκέψεις στον κτηνίατρο, έμαθαν ότι τα μωράκια της γάτας ήταν μια χαρά και ότι θα γεννούσαν περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα.

Και ακριβώς αυτό συνέβη. Τη μέρα που γέννησε η Lauren και επιστρέφοντας με το μωρό της σπίτι, την κόρη της Κάιλι, βρήκε και την Dove να έχει γεννήσει 6 αξιολάτρευτα και πανέμορφα γατάκια.

Η Lauren είναι πλέον μια ευτυχισμένη και αφοσιωμένη μαμά. Μιλώντας για τη μέρα που βρήκε την Dove θα πει: “Ήταν στην άκρη του δρόμου, απίστευτα αδύνατη και τραυματισμένη. Αρχικά προσπάθησα να βρω αν την είχε χάσει κάποιος. Ήταν όμως αδέσποτη. Έτρωγε από τα σκουπίδια. Τα καταφύγια που είχαμε εκεί ήταν γεμάτα. Δεν μπορούσα να την αφήσω σε αυτά. Και έξω πώς θα μεγάλωνε τα μωρά της; Έτσι την πήρα. Ήθελα να της δώσω όλη την αγάπη μου και την άνεση να γεννήσει καλά. Το ότι ήμασταν και οι δύο σε εγκυμοσύνη και γεννήσαμε ταυτόχρονα, μας έκανε να δεθούμε πολύ. Νομίζω ότι καταλάβαινε ότι ήμουν έγκυος. Είμαστε φίλες.”

Τέλος η Lauren θα πει: “Είμαι 5 χρόνια χορτοφάγος και τα ζώα ήταν πάντα πολύ σημαντικά για εμένα. Νιώθω πολύ συνδεδεμένη τόσο με τα ζώα όσο και με το περιβάλλον, τη φύση. Είναι σημαντικό να γίνουμε η φωνή των ζώων. Πιστεύω ότι τα ζώα έχουν πιο βαθιά συναισθήματα από τους περισσότερους από εμάς τους ανθρώπους”.








Πηγή

Διαβάστε επίσης: