Καλλιθέα: Κατάστημα υποδημάτων μας δείχνει την τετράποδη μασκότ της

May 22, 2022

Καλλιθέα: Κατάστημα υποδημάτων μας δείχνει την τετράποδη μασκότ της

Διαφ.

Για ένα κατάστημα που αγαπάει τα ζώα μαθαίνουμε από τη λαμπρινη σταυρου και δεν σας κρύβουμε ότι νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά. Πρόκειται για το DALIANI στη Δαβάκη, στην Καλλιθέα από όπου και οι παρακάτω φωτογραφίες.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος έχει αδυναμία στις γάτες. Αν βρεθείτε εκεί, μπορείτε να μπείτε μέσα και να γνωρίσετε την τετράποδη μασκότ του καταστήματος, την πανέμορφη λευκή- καφέ γατούλα που λατρεύει να κόβει βόλτες και να κάθεται στη βιτρίνα χωρίς να να πειράζει και να χαλάει απολύτως τίποτα. Μιλάμε για κυρία!

Αυτό που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί οι περισσότερες, να μην πούμε σχεδόν όλες οι γάτες, που βρίσκονται σε μαγαζιά, προτιμούν τις βιτρίνες. Θα μου πείτε είναι ήσυχα μέρη. Υπάρχουν και άλλα ήσυχα μέρη μέσα σε ένα κατάστημα. Άλλωστε οι βιτρίνες δεν είναι και πολύ ήσυχες. Όλοι τις βιτρίνες κοιτάζουν. Μάλλον επειδή οι γάτες νιώθουν και είναι σταρ, πηγαίνουν στο φυσικό τους χώρο που σε ένα κατάστημα δεν είναι άλλος από μία βιτρίνα.

Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι όλο και περισσότερα καταστήματα, όπως βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, γίνονται φιλικά στα αδεσποτάκια και ανοίγουν τις πόρτες του για αυτά.

Αυτούς τους ανθρώπους καλό θα είναι να τους προβάλλουμε και να τους στηρίζουμε. Για να βρουν μιμητές. Και να γίνουμε περισσότεροι όσοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε τα αδύναμα πλάσματα που έχουν την ανάγκη μας. Γιατί δυστυχώς αυτά τα αδύναμα πλάσματα στη χώρα μας υπολογίζονται περί τα 3 με 4 εκατομμύρια. Οπότε ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Δείτε και αυτά:

Μεζεδοπωλείο στην Καστοριά έβαλε ένα όμορφο σπιτάκι για μια γιαγιούλα σκυλίτσα – Petpet.news
Χαλάνδρι: Τουριστικό γραφείο έχει υιοθετήσει αδέσποτες γατούλες που είχαν ανάγκη- Και σε περιμένουν μέσα – Petpet.news
Αδεσποτάκι μας καλωσορίζει σε κατάστημα στη Λαμία- Το έχουν μέσα στη ζεστασιά – Petpet.news
Ζωγράφου: Κατάστημα έχει διασώσει γατούλες και τις έχει μέσα προστατευμένες – Petpet.news
Αγ. Ιωάννης Αθήνα: Κατάστημα υιοθέτησε αδέσποτη γατούλα και εκείνη αράζει ανέμελη στη βιτρίνα – Petpet.news


Πηγή

Διαβάστε επίσης: