Βίντεο: Διέσωσαν ενός Γερμανικού Ποιμενικού που παγιδεύτηκε σε μια σήραγγα από μια χελώνα

June 23, 2022

Βίντεο: Διέσωσαν ενός Γερμανικού Ποιμενικού που παγιδεύτηκε σε μια σήραγγα από μια χελώνα

Διαφ.




Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σαν Μπερναρντίνο έλαβε ένα παράξενο τηλεφώνημα από μια γυναίκα, η οποία είπε ότι ο Γερμανός Ποιμενικός της έχει κολλήσει στη σήραγγα της αυλής στο σπίτι τους στη Φοντάνα της Καλιφόρνιας.




Καθώς οι πυροσβέστες πλησίασαν στη σημείο, συνειδητοποίησαν ότι ο σκύλος είχε κολλήσει, επειδή η χελώνα των 80 κιλών της οικογένειας βρισκόταν επίσης μέσα στη σήραγγα.

Η οικογένεια Arballos, ιδιοκτήτης τόσο της χελώνας όσο και του σκύλου, προσπάθησαν να απελευθερώσουν τον Γερμανικό Ποιμενικό τους, αλλά η χελώνα δεν τους άφηνε. Ένα από τα μέλη της οικογένειας, ο Simon Arballo, βυθίστηκε στη σήραγγα για να αφαιρέσει τη χελώνα, αλλά ήταν πολύ βαριά για να κινηθεί.

Τόσο ο σκύλος όσο και η χελώνα έχουν σφηνωθεί σε απόσταση περίπου έξι μέτρων μέσα στη σήραγγα και οι πυροσβέστες αφαίρεσαν γρήγορα τη βρωμιά για να παρέχουν χώρο στα ζώα, ώστε να μπορούν να κινηθούν. Για να μετακινήσουν την χελώνα, οι πυροσβέστες της έδωσαν μαρούλι και καρότα για να την πείσουν.



Όταν η χελώνα βγήκε έξω, κατάφεραν τελικά να βγάλουν και τον σκύλο.

««Της δώσαμε μαρούλι και μερικά καρότα. Αυτό ήταν αρκετό για να την κάνει να κινηθεί. ” Ελευθέρωσε λοιπόν αρκετό χώρο για τον Taylor για να μπορέσει να βγει τον εξωτερικό χώρο.»

Ο Τέιλορ, ο Γερμανός Ποιμενικός, φάνηκε να ήθελε να εξερευνήσει τη σήραγγα, την οποία έκανε η χελώνα Godzilla κάτω από το τείχος του φραγκοστάφυλου που χώριζε την αυλή από τον γείτονά τους.



«Φαίνεται ότι ο σκύλος είχε πάρει μια κουβέρτα στη σήραγγα με αποτέλεσμα ο σκύλος, η κουβέρτα και η χελώνα να σφηνωθούν και να μπλέξουν», δημοσίευσε ο καπετάνιος Jeremy Kern στο Facebook.

Μετά από 10 λεπτά, και τα δύο ζώα ήταν ελεύθερα και τώρα είναι εντελώς καλά.

Τώρα, ο Taylor θα σκεφτεί δύο φορές πριν παίξει με τον Godzilla, ο οποίος πρέπει να αναρωτήθηκε τι συνέβαινε.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: